hvordan man opbygger en kvalitet gaming computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-03

Hvis du ønsker en high-end performance , god værdi for pengene gaming computer , er chance for, at du er bedre stillet bygge en selv . Selvom det kan lyde skræmmende , alt du behøver er en grundlæggende viden om edb- tilbehør og dele samt et ønske om at sammensætte en maskine du kan være stolt af . Hertil kommer , er ved at opbygge din egen computer en fascinerende og en bemyndigelse virksomhed . Du vil få en bedre ydelse fra din computer , spare penge og har værdifulde erfaringer , når du er igennem .

Building


1 .
Vælg en højtydende processor, der vil give dig mulighed for at køre de nyeste 3D- spil . Processorer med flere kerner er mest anbefales, da de har den logik kredsløb nødvendige for at behandle den nødvendige vejledning hurtigt . Fælles gaming processorer omfatter Core i5 og i7 Intel-processorer.
2 .
Vælg et bundkort , der understøtter den maksimale hastighed på processoren , du har købt . Kontroller at stikkontakten type, grænseflader bundkortet med processor for at sikre kompatibilitet , samt typen og mængden af Random Access Memory ( RAM ), kan det støtte. Sørg for, at bundkortet understøtter mindst 1 GB RAM .
3 .
Kontroll¨¦r at bundkortet understøtter add-on PCI -kort , der vil tillade dig at tilføje eller opgradere dit lydkort , modem og Ethernet kort . Altid sikre bundkortet vil støtte grafikkort .
4 .
Vælg RAM , der er understøttet af bundkortet . Hvis det er muligt at gå med så meget hukommelse som du har råd til . Helst , er 1-2 GB RAM mest anbefales til gaming computere .
5 .
Vælg en hurtig harddisk med masser af hukommelse , hvis du vil gemme flere spil . Hurtige harddiske har SATA interface , og den gennemsnitlige hastighed på omkring 7. 200 omdrejninger i minuttet vil normalt håndtere enhver moderne 3D- spil .
6 .
Vælg det bedste grafikkort du har råd til . Jo bedre kortet , jo bedre grafik og effekter, du vil opleve . Sørg for, at grafikkortet kan køre på PCI Express -port . Denne port er nogle gange op til 4 gange hurtigere end Accelerated Graphics Port . En PCI Express- kort vil også spare dig en opgradering senere , da nye spil synes at udnytte styrken af PCI Express i stedet for AGP .
7 .
Vælg en gaming LCD skærm , der har en stor betragtningsvinkel , hurtigere svarprocent , helst en med 8 millisekunder som et minimum, og mindst 17 inches .
8 .
Vælg en strømforsyning med mindst 500W minimum output .

9 .
Vælg et surround sound højttalersystem , der indeholder en selv- forstærkede system til at forbedre din spiloplevelse med fantastiske lydeffekter .


Previous:nothing Next:hvad er rå -protokollen? 

Kommentarer

Code:
change