hvordan man skriver en roman på en netbook

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-26

Netbooks er små bærbare computere med en lille skærm og tastatur . Mens netbook ikke er den bedste mulighed for computerspil , videoredigering eller andre opgaver , der kræver en større computer skærm , kan de være en ideel mulighed for en forfatter . Netbooks er små og lette , så de kan rejse overalt . Det system er designet til opgaver som at skrive , og den lave pris på en netbook gør det til et ideelt valg for alle på et budget . Kom godt i en roman skrevet på en netbook er lige så nemt som at skrive romanen .
1
Åbn et tekstbehandlingsprogram på netbook . . Netbooks har normalt en forudinstalleret system , der kommer med tekstbehandling .
2 .
Åbn en Internet browser . Netbooks er ideelle til web -baseret forskning , fordi de er designet til at holde forbindelse til internettet, når de rejser . Forskning for romanen og tage noter i tekstbehandlingsprogram . Romaner kræver ikke den mængde af forskning , der en faglitterære bog kræver , men enhver roman har brug for lidt forskning . For eksempel bør en historisk roman kig på historien om det tidsrum og notér store begivenheder .
3 .
Outline romanen . En god roman har behov for en grundlæggende skitse til at blive på sporet . Skitserer er generelle bemærkninger om, hvor historien er på vej hen. Tøddel de grundlæggende ideer og vigtigste begivenheder i historien . For eksempel ville en romance roman skitsere give grundlæggende historie om , hvordan helten og heltinden mødes og hvad skurk gør for at bryde op parret .
4 .
Skriv en grundlæggende kladde . En netbook har et tastatur , der er mindre end halv størrelse af en almindelig bærbar computer , og det har en lille skærm . Netbook skærme er ikke større end 10 inches og jo mindre skærm, jo mindre tastaturet . A 9-til 10- tommer netbook er bedst for udvidet skrive for at forebygge kramper i fingrene . På grund af sin lille størrelse , er det bedst at skrive kun for en time eller så på et tidspunkt , og derefter tage en pause til at strække hænderne , før det bliver tilbage til arbejdet. Kladden skal bruge den skitserede begivenhederne , men det kræver ikke, at forfatteren til at fokusere på grammatik eller perfekt formulering .
5 .
Rediger roman . Fastgør grammatik fejl og justere formulering . Få hjælp fra en ven eller slægtning eller har en professionel redaktør kig på det efter redigering historien personligt . En anden udtalelse hjælper spot ru områder .
6 .
Omskriv roman . Tag den omskrive hvert kapitel for at undgå kramper op hænderne . Foretage ændringer i romanen i henhold til redigering .

gode råd og advarsler


  • batterilevetid for en netbook er omkring tre til fem timer , så tag netledningen , hvis du tror, du har brug for det .


  • Previous:nothing Next:problemer med en dell touchpad     

    Kommentarer

    Code:
    change