hvordan man slave en bærbar harddisk

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-01

Hvis bundkortet eller andre store komponent fejler på din bærbare computer , vil de data, du har gemt på din harddisk pludselig blevet ulæselig . Heldigvis kan du slave din bærbare computers harddisk ved at tilslutte den til USB- drev på din stationære computer , eller endog på en anden bærbar . Alt hvad du behøver for at slave harddisken på din bærbare er en simpel harddisk kabinet og en arbejdsgruppe computer . Slider den bærbare computer drev giver dig mulighed for at gendanne dine filer og kopiere dem til den primære harddisk på din stationære computer , eller til en back- up enhed eller ekstern harddisk .

Du skal bruge:
Laptop drev kabinet
. Computeren.


1 .
Luk din bærbare computer og fjerne ledningen . Vend den bærbare computer over og fjern skruerne , der holder harddisken på plads . Harddisken er normalt placeret i bunden af den bærbare computer , på den modsatte side fra cd -rom eller dvd -drev . Den nemmeste måde at finde det er at finde på cd- rom eller dvd-bakken og spore en linje til den modsatte side af den bærbare computer.
2 .
Grib fat i harddisken ved frontdækslet og træk den ud af den bærbare computer. Fastgør harddisken kablet på den bærbare drev kabinet til stikket på harddisken .
3 .
Tilslut USB- ledningen fra den bærbare drev kabinet til en ledig USB- port på et arbejdsdokument skrivebordet eller bærbar computer. Tænd på power-knappen på din harddisk kabinet .
4 .
Log på din arbejdsdag computer og højreklik på " Start " knappen . Vælg " Explore " og finde det drevbogstav tildelt knoklet harddisken . Afhængigt af hvor mange harddiske du har i din vigtigste computer , kan dette være " D ", " E " eller " F " dyk .
5 .
Klik på plus- tegnet ved siden af knoklet harddisken brev og gennemse filer og mapper . Højreklik nogen mapper og filer , du vil sikkerhedskopiere , og vælg derefter " Kopier ". Naviger til den mappe, hvor du vil gemme filerne , så højre-klik og vælg " Sæt ind ".


Previous:nothing Next:hvordan man kan genoprette en disk på xp 

Kommentarer

Code:
change