hvordan man spiller en hd / dvd på en vaio

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-16

Sony Vaio bærbare computere er udstyret med HD /DVD-ROM -drev kan spille en bred vifte af multimedia -diske , herunder cd'er, almindelige dvd'er og Blu-ray high -definition-format . Vaio bærbare computere er sammen med et Windows -operativsystem , der omfatter Media Center , en interface til afspilning med kontrol langs bunden af skærmen, der får adgang til med touchpad eller en mus . Afspilningen Softwaren starter automatisk, når en Blu-ray eller dvd disc er indsat i drevet

Du skal bruge: .
HD eller DVD -diske .


1 .
Tryk på CD-ROM drevet eject -knappen på højre side af Sony Vaio at åbne diskskuffen .
2 .

Indsæt en Blu-ray disk eller dvd i skuffen med etiketten opad . Tryk forsigtigt på disken , så det pladser på midtertappen i bakken , så luk skuffen . Windows Media Center registrerer disken og åbner på Vaio skærmen .
3 .
Brug Vaio touchpad eller en mus til at styre markøren over " Play " valgmulighed vises på hovedmenuen i disken i din computer . Klik på " Play " for at starte disken .
4 .
Klik på trekantede " Play " knappen i midten af kontrolpanelet i bunden af skærmen for at holde pause i disken under afspilning . Klik på det igen for at fortsætte med at se disken .
5 .
Klik på dobbelt-trekanten knapper til venstre eller højre for play -knappen for at træde et skridt tilbage eller springe frem til næste kapitel om . disk
6
Klik på " + " og . "- " knapperne til højre for højttalerikonet at øge eller mindske lydstyrken på Vaio indbyggede højttalere , mens du ser disken .


Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en barebones computer 

Kommentarer

Code:
change