hvordan man vælger DDR2-hukommelse

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-06

Vælge den bedste DDR2 hukommelse til en bestemt computer indebærer matcher de eksisterende ram til en opgradering eller at finde den bedste pris og ydelse til en udskiftning eller nyt system bygge . DDR2 RAM kommer i mange forskellige konfigurationer og hastigheder , og det er vigtigt at sørge for , at dit bundkort understøtter en kombination af moduler , der er installeret på den for at forhindre fryser , genstarter og tab af data . I de fleste tilfælde er mere RAM bedre end hurtigere RAM . Tilføjelse RAM er ofte den nemmeste og mest effektive opgradering til rådighed for ældre systemer .

Du skal bruge:
bundkort med DDR2 support

Valg Kompatibel DDR2 RAM


1
Bestem den type og hastighed DDR2 . RAM , der understøttes af din computers bundkort ved at konsultere den bundkortets manual eller hjemmesiden for producenten af bundkortet for specifikationer.
2 .
Bestem type DDR2 RAM , der allerede er installeret på systemer, vil blive opgraderet ved at tilføje mere RAM og købe moduler , der passer i størrelse og hastighed så tæt som muligt for at undgå potentielle konflikter.
3 .
Indkøb højere tæthed , hurtigere moduler hvis opbygge et system fra bunden eller ved udskiftning af DDR2 RAM på en nuværende system .
4 .

Sammenlign DDR2 priser , hastigheder og kapaciteter fra forskellige producenter , før du vælger RAM til at købe .

gode råd og advarsler


 • fleste stationære fora bruger standard DDR2 RAM , mens mange server fora bruger ECC-registrerede moduler . Kig efter RAM , der har en levetid garanti fra en stor producent , når det er muligt .
 • Mixing hastigheder , producenter og endda kapacitet RAM -moduler i et system kan give uventede system konflikter og fejl, herunder indefrysning , genstart og i nogle tilfælde tab af data . RAM er yderst følsom over for statisk , så du skal bære beskyttelsesudstyr --- såsom en anti-statisk håndledsstrop --- når du håndterer RAM .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en computer skærm   

  Kommentarer

  Code:
  change