kan du slette digitale bånd med en magnetisk tape viskelæder ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-18

Både digitale og analoge bånd registrere oplysninger på samme måde --- som magnetiske mønstre på båndet . Når du har brug for at slette en digital bånd til enten vedligeholdelse eller sikkerhed for øje , vil et magnetbånd viskelæder tør det rent for data

Optagelse på . en Virgin Tape

Selvom de magnetiske partikler på en jomfru bånd bære ingen data , de har en naturlig tilfældig magnetisme . Når du optager data på den for første gang, båndstation pålægger magnetiske mønstre , der repræsenterer dine data på båndet .

Magnetic Tape Viskelæder

Et magnetbånd viskelæder skaber et stærkt magnetisk felt , der skifter med 60Hz linje frekvens . Når du sætter dit bånd i kontakt med den , for sit felt ny tilfældig rækkefølge båndets optaget mønstre , effektivt returnere båndet til jomfruelige tilstand .

magnetisk styrke

Styrken af det magnetiske viskelæderet mark og den tid , du bruge det fastlægge sin evne til at tørre et bånd . Feltet skal helt trænge ind i tape. Du har brug for en stærkere felt for at slette en digital lineær bånd ( DLT ) end en digital audio tape ( DAT ) , fordi den har en tykkere tape pack .


Previous:nothing Next:sammenligning af sort / hvid laser printere 

Kommentarer

Code:
change