kan nogle komponenter i en computer smides væk ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-01

Hvis du nogensinde har set inde i en computers sag , du ved, at der er en masse små stumper og stykker , hvis umiddelbare formål er ikke klart . Uanset om det er sikkert at slippe af med nogen af dem afhænger af, hvad du agter at gøre med din computer

Hvad Kan fjernes

De fleste komponenter inde i computeren er nødvendige for at fungere korrekt . Dog kan et par stykker fjernes, uden at gøre systemet ubrugeligt .diskettedrev , CD /DVD -drev og alle kortlæsere kan fjernes med næsten ustraffet , indtil du rent faktisk skal bruge dem . CD /DVD -drev , i særdeleshed , er en du sparke dig selv for ikke at efterlade i. Hvis du ikke har til hensigt at bruge computeren online , kan du fjerne modemmet bord og ethernet -kort , der ikke tjener noget reelt formål uden en internetforbindelse .

hvad du ikke kan Fjern

Det er klart , din computer har brug for en harddisk , RAM, bundkort , strømforsyning og processor . Uden disse komponenter , kan din computer ikke fungerer . Ventilatorer ( eller andre køling apparater) , mens din computer kan køre uden dem , er stadig nødvendigt, fordi din processor bliver overophedet inden for få minutter uden dem .

endelige analyse

I sidste ende , er det ikke tilrådeligt at smide nogen af de stykker , der kom i dit system . Hver brik tjener et formål , og uden dem din computer mister en grad af funktionalitet . Du ønsker måske at se på , hvad der kaldes " barebones " kits , som indeholder den absolutte grundlæggende og kan bygges op i , hvad du ønsker eller tror , du har brug for . Husk , at en typisk barebones kit ikke vil arbejde ud af kassen , er det hensigten, for dig at tilføje bits du vil oprette en arbejdsgruppe computer . De fleste af dem ikke kommer med en harddisk eller RAM , for eksempel .Hvis det ikke bliver nødvendigt at disponere over computer -komponenter , bør du tage brikkerne til at en godkendt bortskaffelse dråbe . Spørg din lokale computer levering butik for yderligere information.


Previous:nothing Next:hvordan man etablerer en thinkpad 

Kommentarer

Code:
change