mainframe vs personlige computere

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

Mainframe computere er høj-baserede enheder der almindeligvis anvendes i kommercielle indstillinger til netværket en gruppe af lavere strømforbrug personlige computere eller terminaler

Historie

Mainframe computere blev oprindeligt anbragt i store sager , eller rammer , give dem mainframe navn i henhold til IBM . Mainframes var opstaldet i store værelser med aircondition . Personlige computere blev skabt for individuelle brugere og kan sidde på et bord .

Bruger

Når først skabte , var personlige computere, der bruges til enkelte formål , såsom at skrive breve eller arbejder på et budget . Personlige computere anvendes nu primært som kommunikationsværktøjer for internettet , i henhold til PC Mag . Mainframes anvendes typisk som centrale datalagre til at håndtere data ansvar af et netværk af computere , såsom opdatering af software og operativsystemer , ifølge IBM .

Størrelse

Størrelsen af mainframe computere begyndte at blive miniaturiserede i 1990'erne , da mainframes begyndte at blive kendt som servere eller hubs . I samme periode begyndte priserne på personlige computere, kun skal reduceres med engrossalg fabrikanter , efterfulgt af udviklingen af mindre pc'er , såsom bærbare computere og håndholdte enheder .


Previous:nothing Next:specs for Dell Dimension 8250 

Kommentarer

Code:
change