problemer med en dell touchpad

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-25

Alle nyere Dell laptops indeholde en touch pad i stedet for de ældre stil mus input kontrol , der var typisk en rød , grå eller blå peger knap i midten . på tastaturet . De touch pad stil input tager lidt praksis , især efter at have brugt en traditionel mus . En Dell TouchPad kan have nogle problemer , selv om.

Knapper

Et af problemerne med en touch pad kan knapperne . Hvis knapperne er forkert i operativsystemet eller anden form for fysisk eller elektrisk skade er sket , vil de forskellige knapper ikke fungerer korrekt .

Følsomhed Indstillinger

Når sporet pad følsomhed indstillinger er forkert , pegefeltet opfører sig uregelmæssigt . For eksempel rører simpelthen navigationspladen kan flytte musen helt hen over skærmen , hvilket gør det vanskeligt at bevæge sig og fokusere musemarkøren i de områder , du ønsker, det skal gå . Skrue ned for følsomheden indstillingerne i Kontrolpanel mindsker dette problem .

Mouse Conflicts

Hvis en traditionel computermus er sluttet til en bærbar computer , der har et strejf installeret pad , er det muligt for musen at blande sig i touch pad således at hverken musen eller pegefeltet fungerer korrekt . Nogle computere med en touch pad enhed er konfigureret til automatisk at deaktivere pegefeltet med tilstedeværelsen af en traditionel mus .


Previous:nothing Next:hk a1000y specs 

Kommentarer

Code:
change