problemer med store skærme

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-13

udviklere , kreative fagfolk og spillere har alle været kendt for at bruge notorisk store computerskærme og endda knytte dem sammen for at skabe en gigantisk skærm . Imidlertid har den fornemmelse af stor skærm nu transcenderet til masserne som en stor procentdel af befolkningen er altid at ville for de hotteste og nyeste teknologi . Købe en stor computerskærm , kunne dog føre til fremtidige problemer .

Sundhed

Ser man på en computerskærm hele dagen i væsentlig grad kan stamme dit syn eller eventuelt give dig hovedpine , kvalme og svimmelhed . Selv om andre faktorer , såsom belysning og miljø , bidrager til disse symptomer , størrelsen på din computerskærm ikke spiller en væsentlig rolle . Store computerskærme kan belaste øjnene , især da de er som regel placeret i samme afstand som mindre skærme , når de skal placeres længere væk . Endvidere har en stor skærm størrelse betyder også, at dit perifere syn er konstant på arbejde for at se den entrepre programvinduet eller et dokument , som ofte fører til alvorlige hovedpine .

Vægt /Size

Lejlighed beboere og dem, der bor i små rum , vil sandsynligvis have svært ved at finde en praktisk placering for en stor computerskærm . Størrelser kan køre lige så store som 70 inches , hvilket kræver ekstra plads på skrivebordet . Desuden kan vægten af store computerskærme gøre dem vanskelige og farlige at bevæge sig eller hænge . Desuden er der en stor skærm kræver mere synsafstand end en mindre og det betyder at du får brug for den ekstra brede skrivebordet eller plads til at scoot din stol tilbage .

Pris

En stor skærm kan koste dig overalt fra $ 2. 000 til $ 11. 000 (september 2010) afhængig af størrelse og kvalitet , hvilket gør at købe en en seriøs investering . Desværre , hvis du ikke ønsker at bryde den bank du bliver nødt til at gøre et kompromis i enten størrelse eller kvalitet , som begge er væsentlige faktorer for store computerskærm pris .

Visning små billeder

En af de største problemer , der opstår med en stor computerskærm er , at små billeder kan se pixeleret . En større computerskærm betyder en højere opløsning , og en højere opløsning monitor behov højere opløsning billeder og video . Det betyder , at store skærme er mindre end optimale til at surfe på Internettet , de fleste billeder online er optimeret til web i små formater som 600 af 400 pixels , hvilket ikke er ses bedst på en stor computerskærm

Energiforbrug

Selvom producerer tager mange skridt til at skabe energibesparende teknologiske produkter , virkeligheden er , at en større skærm bruger mere strøm end en mindre en af samme mærke . I betragtning af , at denne yderligere magt kan tilføje op på din elregning , investere i en stor computerskærm er ikke ligefrem en "grøn " idé .


Previous:nothing Next:udpakning molex ben 

Kommentarer

Code:
change