rengøringsprocedurer for HP LaserJet 4L

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Med den rette pleje og vedligeholdelse , kan en HP LaserJet 4L printer giver mange års problemfri gratis tjeneste . Korrekt rengøring er en vigtig del af denne vedligeholdelse regime . Den bedste måde at holde 4L at fungere gnidningsfrit og undgå nedetid er at overvåge kvaliteten af udskrifter konsekvent og rengøre printeren grundigt når udskriftskvaliteten dråber

Du skal bruge: .
Små støvsuger
Blød klud .
Laser-printer renseark .


1 .
Luk LaserJet 4L printeren, og fjern strømkablet . Åbn højre hånd dækning af printeren, og fjern tonerkassetten .
2 .
Støvsug området under tonerkassetten for at fjerne eventuelt papir støv og toner rester . Over tid , ophobes snavs og skidt under tonerpatronen og forårsage en forringelse af udskriftskvaliteten .
3 .
Tør det indvendige af printeren med en blød klud for at fjerne alle resterende toner rester og papirstøv . Fortsæt rengøring af printeren , indtil der ikke mere snavs er til stede .
4 .
Sæt netledningen igen, og tænd printeren . Indsætte flere laserprinter rengøring ark i papirbakken , og køre dem gennem printeren . Disse plader har en lidt klæbrig konsistens har til formål at forstå papirstøv og blækrester som de bevæger sig gennem papirgangen .


Previous:nothing Next:hvordan du køber hukommelse billige 

Kommentarer

Code:
change