specifikationer for en Panasonic CF - y5

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-05

Panasonic 's Toughbook linje af robuste bærbare computere er designet med ét mål for øje --- holdbarhed . Den Toughbook CF-Y5 , en 2007 ind i deres " business rugged " serie af bærbare computere , er et godt eksempel på Toughbooks evne til at modstå straf . Den Y5 er designet med en magnesium legering sag , og er designet til at modstå dråber fra den ene fod høj , idet keyboards fyldt med vand og andre sygdomme , der normalt ville decimere en bærbar computer .

Processor

Den Toughbook CF-Y5 bruger en Intel Core Duo L2400 processor . Denne processor hastighed ure ind på 1. 66GHz , og har en 2MB L2 cache og en 533MHz front-side bus .

Hukommelse

Den Y5 kommer som standard med 513MB SDRAM DDR2 533 , selv om dette kunne udvides til op af 1536MB . Ekspansion, kræver imidlertid PC2 -4200 hukommelse .

Opbevaring

Den Toughbook har en 60GB harddisk samt en standard combo -drev , der tilbyder DVD-ROM , CD-R og CD-RW support . Harddisken er monteret på støddæmpere for at minimere stød , og er aftagelig , men fjernelse kun bør forsøges med en kvalificeret tekniker .

Display

Skærmen for Toughbook Y5 er en 14,1 tommer Super eXtended Graphics Array Plus ( SXGA + ) tynd-film transistor LCD-skærm . Denne skærm er behandlet for at være anti-glare , tilbyder aktiv matrix farver og sport en opløsning på 1400 pixels x 1050 pixels . Den understøtter også eksterne video , op til 2048 pixels x 1536 pixels kører på 60Hz , og vise over 16 millioner farver . Det er også udstyret med en Intel 945GMS integreret video -controller .

Audio

Det Toughbook har stereohøjttalere integreret det er tilfældet , og er kompatibel med Intel high-definition lyd . Det bruger en SigmaTel STAC9200 lydprocessor .

Mål Byggeri

Den Toughbook Y5 er 12,2 inches lang , 1,3 inches tyk , og 9,6 inches dyb . Kabinettet er lavet udelukkende af magnesiumlegering , og hele enheden vejer kun 3,7 pounds .

Software

Den standard software -pakke , der følger med Toughbook indeholder en opsætningsværktøjet , online reference manual , Adobe Reader , WinDVD 5 , B 's Optageren Guld 8 Basic og B 's Klip 6 . Købere kan vælge mellem Windows XP Professional SP2 eller Windows Vista Business som deres styresystem .


Previous:nothing Next:hvordan man laver en stationær computer til at køre gennem en bærbar skærm 

Kommentarer

Code:
change