udpakning molex ben

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-13

Molex pin stik er almindeligt anvendt i computere i forbindelse PC strømforsyninger, harddiske og andre hardware til bundkortet . I tilfælde af , at plastik stikket boliger er beskadiget eller hvis en anden type stik boliger er nødvendigt, kan de Molex stifter udvindes og genbruges . Udvinding Molex knappenåle kan synes at være en udfordring på grund af deres relativt lille størrelse , men disse stifter der let kan udskilles med den rette mængde af praksis og tålmodighed

Du skal bruge: .
fladt hoved skruetrækker , 2 mm .
Blade .
Forstørrelsesglas .


1 .
Find den mekaniske greb fanerne holde benene til Molex stik . Disse faner hjælpe med at holde metal kontakt på Molex stik . Du kan bruge et forstørrelsesglas for at finde disse faner .
to .
Skub indad på grebet fane med en 2 mm flad skruetrækker , indtil den rydder stikket boliger . Brug en skruetrækker til at skubbe pin ud af huset .
3 .
Gendan grebet fane på Molex pin . Løft fanen opad med en kniv for at genskabe dets oprindelige form .

gode råd og advarsler


 • Nogle Molex pin stik huse kan være for lille til din 2 mm skruetrækker at nå. Hvis du ikke kan nå en greb fane med 2 mm skruetrækker , så prøv en 1 mm skruetrækker .
 • Der er specialkemikalier værktøjer til rådighed til at udføre denne opgave, men sådanne værktøjer kan være relativt dyre . Disse værktøjer blot økonomisk mening , hvis du er en professionel , der ofte uddrag Molex ben.
 • mekaniske greb fanerne på Molex ben er ret skrøbelige og kan nemt gå i stykker. Pas på ikke at bøje fanerne unødigt .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en dell tastatur & mus fra Logitech   

  Kommentarer

  Code:
  change