vga vs dvi opløsning

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-16

Edb-udstyr , både hardware og software , har ændret sig væsentligt i løbet af året . Ny teknologi fortsætter med at forbedre vores digitale oplevelse . Et af de udviklingsmæssige aspekter af computerhardware er input

VGA

VGA blev først indført i 1987 , og står for Video Graphics Array . Det er en af de standard input , der anvendes til pc'er. Det har to pixel ratings : den første til tekst , som er 720 af 400 , og den anden for grafik , som viser på 320 af 200 , hvis du bruger 256 farver . Den samlede farvepalet til VGA er 262. 144 .

DVI

DVI er en forkortelse for Digital Video Interface , og blev oprettet for at konvertere analoge signaler , såsom VGA , til digitale signaler . Teknologiens primære formål er at give foreneligheden af både analoge og digitale skærme . På grund af den store båndbredde kapacitet DVI , kan den støtte højere opløsning sådanne signaler til high-definition tv .

DVI resolution vs VGA opløsning

DVI virker mere som en bro mellem teknologier , mens VGA er begrænset i sin visningsmuligheder . Mens grafik og vise egenskaber for en VGA-forbindelse ikke kan justeres , med DVI kan du enten tilslutte en VGA- skærm til din DVI- indgang eller oprette forbindelse til en HDMI-skærm ved hjælp af din DVI -stik . Det betyder, at når passerelle en VGA -indgang , vil du have en VGA- kvalitet skærm , men hvis du er bridging til en HDMI- indgang , du kunne have high-definition-opløsning såsom 720p eller 1080p .


Previous:nothing Next:Celeron processor specifikationer 

Kommentarer

Code:
change