Hvad er Zumba ?

Det kan være en udfordring at forblive sunde og holde sig i form . Dette gælder især for dem af os med fuld tidsplaner og jobs, som kræver sidder ved en computer . Nøglen til at holde en forpligtelse til at udøve er at finde en rutine , som er sjovt og interessant . Zumba ® er et registreret varemærke for en øvelse program , der kan være lige hvad du har brug.

 


 

Funktioner

Zumba  inkorporerer bevægelser og få skridt fra danse stilarter som latin dansetrin , mavedans og hip-hop . Trin og bevægelser koreograferet til lyden af latinamerikansk musik skaber en sjov træning for folk på alle niveauer af deltagelse .

Historie

En sydamerikansk aerobic -instruktør ved navn Alberto ' Beto " Perez udviklet denne træning program . Brug salsa og merengue musik , han improviserede aerobe rutine til glæde for hans elever .

Sådan fungerer det

Ved at ændre intensiteten af den musik tempi , Beto fører sin klasse gennem forskellige intervaller eller hastighed for at øge eller mindske deltagerens puls . Denne type af aerobe træning-kendt som interval træning-kan hjælpe brænde flere kalorier , forbedre kondition og opbygge udholdenhed

Hvor er part

Den Zumba  træningsprogram skaber en fitness feststemning og . ? optræder ofte uden for de traditionelle gym indstilling . Nogle steder inkluderer community centre , skoler og endda i private hjem .

Er Zumba for dig ?

Hvis du er på udkig efter en aerob træning , der er enkel at lære og vil brænde kalorier , Zumba u00AE kunne være værd at prøve. På det avancerede niveau , øger tilsætning af vægt eller toning barer arbejdet ud niveau . Musikken er optimistisk . For dem der nyder at danse , ® Zumba er sjovt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.