hvordan man kan tabe sig med Dance Dance Revolution ( DDR ) dans spil

Holde dig i form og sund med dette sjove dansende spil ! Det er nemt at komme i gang , og der er masser af sange og faglærte, så du vil ikke blive kede sig. Voksne , børn og teenagere vil elske denne sociale eller single- player spil

Du skal bruge: .
Playstation 2 , Xbox , Wii , eller XBox 360
En eller to Dance Pads , RedOctane Tænding er den bedste blød pude , eller der er metal puder som Blueshark eller Cobalt Flux for avancerede spillere .
En Dance Dance Revolution Game-min favorit er DDR Max 2 til PS2


1 . .
PlayStation 2 har den mest Dance Dance Revolution spil , og er det system, jeg bruger mest til leg . Mange af de nyere spil kommer med en tynd plast pad , hvilket er godt nok til at se, om du vil kunne lide spillet, men ikke godt nok for regelmæssig træning , da de glider og bundt op . Jeg foretrækker RedOctane Ignition Pad , som har en 1 " lag af hårdt skum lynlås indeni . Med enten slags pad , tage skoene af for at spille .
2 .
Det er bedst at starte ud med at ændre indstillinger ( på det første skærmbillede , skal du gå til Options ) og sæt spillet så det giver dig mulighed for at spille indtil slutningen af sangen , selvom du fejler. Derefter ( stadig i Valg) sætte spillet til at "parti mode " , hvis der er en på dit spil , så du ikke behøver at gå til første skærmbillede hver tre kampe .
3 .

På din første spil , skal du gå til Lektion tilstand fra første skærmbillede og lære det grundlæggende.
Så gå til Game -mode , og starte på begynderniveau . Trinene er meget simpel Begynder , men det er mindre sjovt end hver anden tilstand, fordi du ikke får at se baggrunden video , grafik eller danser ! Så snart du føler endda lidt kompetent på Begynder , gå videre til det næste højere niveau , normalt Light .
4 .
Efterhånden som du bliver bedre til Dance Dance Revolution , finder du du har nogle sange, der udfordrer dig mere end andre . Tjek Træningstilstand fra den første skærm for at afspille sangene langsomt-dette hjælper dig med at lære nye trin, du kan anvende til andre sange også . DDR er en meget energisk træning i de højere niveauer , så brug træningstilstand for at forbedre .
5 .
Når du bliver bedre , kan du bruge Nonstop tilstand eller Endless Mode for at få en kontinuerlig , hurtigt træning , uden pauser imellem sangene . Det er her du virkelig brænde nogle kalorier !
6 .
For børn , de bedste spil er Dance Dance Revolution Supernova 2 og Dance Dance Revolution Disney Channel Edition . Kristne kan lide Dance Ros til computeren ( ikke Playstation 2) . Min favorit spil er DDR Max , DDR Max 2 , DDR Extreme 2 , og DDR Supernova 2 .

gode råd og advarsler


 • Start med Lektion Mode til at lære , hvad de skal gør . Gå videre til Game Mode på begynderniveau og Progress så hurtigt som muligt for at Light LEvel hvor du kan se videoer og grafik
 • Tag skoene af , før du spiller på en blød , ikke-metal pad
 • Når du får rigtig dygtig , kan du lide at investere i en $ 200-300 metal dans pad
 • Drik masser af vand
 • Spil med lyset tændt for at undgå trætte øjne

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.