om Zumba

Zumba er en ny øvelse klasse , der er på vej til fitnesscentre og fitness centre rundt om i USA . Klassen er ikke kun effektiv , er det uhyre sjovt . Hvis du er i en øvelse skure eller på udkig efter en sjov måde at øge din cardio plan kan Zumba den ideelle træning for dig

Historie

Alberto " Beto " Perez er en danser , koreograf og celebritiy fitness instruktør i øjeblikket baseret i Miami . Om at undervise en aerobic klasse , mens de bor i Colombia i 1990 's , han indså , at han havde undladt at medbringe den musik , han undervises normalt til. Rodede rundt i sin bil , fandt han nogle af de traditionelle latin og dans bånd , og improviserede . Ændringen var et hit med sine elever . Beto bragte " Zumba , " stammer fra en colombiansk ord , der betyder hurtig og sjov , til USA i 1999.

funktioner

Zumba er en cardio træning . Det omfatter også interval træning , hvilket betyder høj intensitet øvelse afbrudt af perioder med hvile eller lavere effekt motion . Interval træning og aerob øvelser som Zumba støtte meget i vægttab , muskel- toning og selv bidrage til at forbedre humør og selvværd . Zumba bruger en blanding af forskellige musikalske stilarter og dansetrin , herunder latin , hip-hop og andre internationale danse stilarter og genrer .

Fordele

Den musik og dansetrin , der anvendes i Zumba klasser er virkelig sjovt . Zumba regulars beretter, at disse klasser har mere af en festlig stemning end en klasse følelse . Den omstændighed, at det er sjovt betyder , at eleverne er mere tilbøjelige til at fortsætte klasser og høste mere sundhedsmæssige fordele . Zumba giver en core- styrke træning , målrettet abs og tilbage . Den aerobe aspekt af programmet, forbedrer hjerte sundhed og brænder en masse kalorier .

Overvejelser

Når jeg forsøger en Zumba klasse for første gang , slid behageligt , åndbar beklædning . Regn med at arbejde en god sved . Brug tennis sko eller komfortabel dans sneakers , men ikke spor sko som deres greb vil hindre dig i at bevæge sig fra side til side hurtigt . Bring en ven med , hvis du er nervøs , det kan hjælpe dig til at føle som om du ikke skiller sig ud . Dog kan du overveje at gå alene, hvis du vil føle dig selvbevidst med din ven ved siden af dig .

Misforståelser

Du behøver ikke at være en naturlig født danser for at fuldføre en Zumba klasse . Mens trin er sjove og ganske træning , de er nemme at lære og mestre . Du behøver ikke at være forfærdelig atletiske eller i form til at nyde eller drage fordel af en Zumba klasse , enten . Det interval træning giver dig perioder at fange din ånde . Hvis du finder dig selv følelsen overexerted , er det fint at tage en pause og simpelthen march på plads , også .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.