hvordan man undgår data recovery på din computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-06-29

Data recovery sker ofte , når en computer er beskadiget eller noget er gået tabt , og du ikke længere er i stand til at genoprette den . Der er ting, du kan tage , så du aldrig behøver at bekymre sig om tab af data og data recovery på din computer er i sidste ende unødvendig . Undgå problemet til at begynde med, er normalt den bedste løsning , når det kommer til data recovery

Du skal bruge: .
2 skærme
Et videokort , der understøtter 2 skærme .
En computer .


1 .
altid sikkerhedskopiere eventuelle filer, som du ikke ønsker at miste . Hvis du ikke ønsker at miste det , sætte den et andet sted . En cd, dvd , harddisk eller endda en ekstra computer . Ved at have en back-up af alle de vigtige filer , er du næppe nogensinde miste dem , medmindre du mister backup samt computeren .
2 .
Vær forsigtig med din computer . En af de mest almindelige måder at data opsving bliver nødvendigt er menneskeligt klodsethed . Ved at være omhyggelig med din computer , kan du undgå problemer, der skyldes en klodset uheld . Det er bedre ikke at bære computeren rundt eller ikke har drikke i nærheden af din computer end at være ked af , fordi computeren nu er brudt .
3 .
Hold op med dine filer . Du bør altid vide, hvor dine vigtige filer er , og gemmer dem på et sikkert sted . Du kan endda sætte alting vigtigt i samme mappe med titlen " Vigtigt! ", så du ikke ved et uheld slette noget . En anden måde data recovery bliver nødvendigt , er, når du kommer til at slette den . Ved at holde det på et sikkert sted , undgår du ulykker som denne .
4 .
Opbevar altid et godt anti-virus på din computer og holde den opdateret ! Det er et spørgsmål om at holde din computer i god stand , men også det eliminerer behovet for data recovery. Vira æder dine filer . Ved at have et godt anti-virus og holde den opdateret , vil du opdage, at dit anti-virus typisk vil fange virus eller trusler, før det faktisk æder dine filer .
5 .
Må ikke rode med ting , du ikke forstår . Hvis du ønsker at vide mere om computere , er det bedre at bruge en computer, der ikke har dine vigtige filer på den for at gøre dette . Flere filer slettes ved rode med noget du ikke forstår , end ikke er det. Du kan endda gøre din computer ned, hvis du ikke er forsigtig , så undgå at bruge computeren med dine vigtige filer .


Previous:hvordan man kan udvide hukommelsen med en usb Next:hvordan man kan fortælle , når du har brug for data recovery til din computer 

Kommentarer

Code:
change