Hvordan installerer jeg en Konica Minolta 2430dl med en vista styresystem ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-07

Konica Minolta Magicolor 2430DL er en laserprinter udviklet til erhvervsmarkedet . Konica Minolta , en japansk fabrikant generelt anerkendt for sine optiske enheder , der blev offentliggjort printeren i midten af 2000'erne . På det sted, den blev indført , havde Magicolor 2430DL drivere frigivet til Windows 95 og frem til Windows XP . Hvis du skal bruge printeren med en computer, der har en nyere operativsystem installeret , såsom Windows Vista , så vil du brug for yderligere støtte drivere for at installere printeren .
1 .
Gå til Konica Minolta Magicolor 2430DL side ( se Resources ) .
2 .
Rul ned til " Windows Vista " drivere ( enten 32 bit eller 64 bit , afhængigt af dit operativsystem ) . Klik på et af download-links til dit sprog chauffører . Højreklik på den downloadede drivere arkiv og klik på " Udpak til mappe . "
3 .
Tænd Konica Minolta printer og vente på Windows Vista til at vise " Ny hardware fundet "dialog . Klik på " Find og installer driversoftware ", og klik derefter på " Søg ikke online . "
4 .
Klik på " Jeg har ikke disken . Vis mig andre muligheder , " derefter klikke på " Gennemse computeren efter driversoftware . " Klik på " Gennemse " og find derefter den mappe, du har pakket driverne til . Klik på "OK " og derefter " Næste ". Klik på " Luk " når installationen er færdig , og du vil have succes oprettet din Magicolor 2430DL i Windows Vista .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opdatere driverne til Windows 2000 

Kommentarer

Code:
change