hvordan man kan erstatte en bærbar shift-tasten

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-08-03

"Shift "-tasten giver dig mulighed for at udføre en sekundær funktion på en tast ved at holde " Shift "-tasten , og at knap . Indimellem kan shift-tasten sidder fast , fordi snavs , skidt , dyrehår eller fødevarer partikler kan blive fanget underneath. The " Shift "-tasten er vigtig , så vær forsigtig når du fjerner den , så du ikke skader andre taster i processen . Det kan være nødvendigt at fjerne og udskifte nøglen til at få det til at virke korrekt igen, gør det ved hjælp af kun et par materialer

Du skal bruge:
fladt hoved skruetrækker
. . Dåse komprimeret luft .
Q-tips .
Ny " Shift "-tasten .
Anti-statisk klud .


1 .
Indsæt en flad skruetrækker under den venstre eller højre side af " Shift "-tasten . Forsigtigt løfte op på skruetrækker til at lirke " Shift "-tasten løs . Der er en hvid klip placeret under "Shift "-tasten , som er består af to plastik stykker , der løfter de centrale op og ned . Høste nøgle fra klippene .
2 .
Rengør nøglen slot med en dåse komprimeret luft før du udskifter nøglen . Hold kan i en vinkel , så væsken ikke spray ud . Tør slot med en fugtig anti-statisk klud eller Q-tip til at fjerne snavs .
3 .
Skub de fire punkter i klip ind i rillerne på de fire metal holderne i de vigtigste slot . Sørg for, at den del af klippet , der stikker ud er opad .
4 .
Sæt udskiftning " Shift " tasten på klip og kontrollér, at det står over for i den rigtige retning . Tryk forsigtigt ned på tasten , indtil du hører den klikker på plads.

gode råd og advarsler


 • Brug en let fugtig klud til at rengøre tastaturet . Hvis kluden er for våd, kan vand sive ud og muligvis beskadige tastaturet .
 • Du kan få brug for en pincet til at passe til klip i nøglen slot , hvis det er vanskeligt at installere den med fingrene .
 • Sørg for at du ikke skubber for hårdt ned på de centrale eller du kan beskadige den.


 • Previous:nothing Next:lexmark z53 oplysninger   

  Kommentarer

  Code:
  change