hvad er den Molex -stikket bruges til ?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-08

Computere er sammensat af et utal af komplekse hardware . Denne hardware kræver konstant strøm for at udføre effektivt sammen . Én enhed , som bistår denne opgave er det Molex stik

Definition

En Molex stik er en type af pin . og bøsning oprindeligt udviklet af Molex til brug i husholdningsapparater . Molex stik findes nu i de fleste standard PC 's .

Funktion

I tilfælde af computere , der Molex stik bruges til at forbinde DC , eller jævnstrøm , magt til drevene til huse i en pc skab eller kassen med hovedkomponenterne i en computer . Molex stik typisk levere strøm til sådant udstyr , som harddisken , grafikkort , blæsere og bundkort .

Process

Molex stik fungerer som en to -delt , pin og stikdåse samtrafik . Et stykke indeholder cylindrisk forår-metal ben , den anden indeholder cylindriske forår-metal stik . Disse stifter og stik er bragt i en rektangulær matrix konfiguration inden nylon skaller . Den nylon skaller kan arrangeres for at støtte to til 15 kredsløb , afhængig af afgift behov . Disse kredsløb bære en direkte strøm af magt til den tilsluttede computer udstyr.


Previous:nothing Next:Hvordan løser jeg langsom udskrivning med en epson tm seriel printer ? 

Kommentarer

Code:
change