ekstern harddisk kabinet instruktioner

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-11-26

Harddiske er en fantastisk måde at gemme dine data , men det virker som om du aldrig kan få nok af dem . En måde at formere din harddisk lagring er at tage en ubrugt intern harddisk og sætte det ind i en ekstern kabinet til at gøre det en ekstern harddisk . Med blot en lille investering i tid og ressourcer , du kan re -purpose en gammel drev og opgradere dit system på samme tid

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Needle-næse tænger (hvis du har en IDE -drev ) .
Flad , godt oplyst arbejds- plads .


1 .
Åbn den kasse, som din eksterne kabinet kom og læg alle delene. Afhængigt af dit drev , skal du have en fladkabel , et strømkabel , et kabel forbindelse til din computer ( f. eks , USB, FireWire eller SATA ) , sagen selv og skruer . Nogle stykker kan ikke være nødvendigt for din installation .
to .
Test passer til din harddisk ind i prøvelokalet . Sørg for , at drevet passer glat , men stramt mellem skinnerne , og at skruen-huller i skinnerne i linje med huller i siderne af drevet . Hvis du har en IDE- drev , skal du indstille jumperen konfigurationen . Jumperen er en lille plastik -stik , der passerede to stifter på bagsiden af drevet tæt ved strømtilslutning . Se den dokumentation , der fulgte med dit drev kabinet for at se den krævede jumper indstillinger. Brug nåle- spidstang til forsigtigt at fjerne jumperen . Udskift altid jumper i hånden og ikke bruge et værktøj, som benene er lette at bøje .
3 .
Sæt båndkablet til bagsiden af drevet . Sørg for , at det er orienteret korrekt ( der vil være en manglende ben på drevet , der svarer til et tomt sted på kablet stik eller båndet vil blive indtastet til kun passe i én retning ) . Tving ikke kablet , som du forsigtigt , men fast tilslut den i.
4 .
Sæt strømkablet i på bagsiden af drevet. Sørg for , at stikket sidder fast .
5 .
Skru drev til skinnerne for at sikre det . Må ikke over-stramme skruerne . Re-vedhæfte den ydre dække af kabinettet ved at skrue den på plads ( hvis nødvendigt).
6 .
Slut drevet til magten ( om nødvendigt) og til din computer . Windows bør automatisk det .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at du køber et skab , der vil arbejde med drevet . Der er forskellige drev grænseflader, således din indhegning skal matche grænseflade dit drev.
 • Hvis drevet aldrig er blevet formateret kan det være nødvendigt at partitioneres , før du kan bruge den i Windows . Disk Management giver dig mulighed for at partitionere drevet fra Windows .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan låse en mini SD hukommelseskort   

  Kommentarer

  Code:
  change