Sony Vaio PCV - rs312v oplysninger

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-12-08

Den Vaio PCV-RS312V er en stationær pc leveret af Sony , den japanske Electronics Corporation . Vaio oprindeligt var en forkortelse for Video Audio Integrated Operation , men i 2008 var dette ændret, så Vaio nu står for Visual Audio Intelligence Organizer

Operating System og Display

Sony Vaio PCV-RS312V leveres med en enkelt licens til Microsoft 's Windows XP Home Edition operativsystem. Fabrikken leverede skærm består af en 15- tommers LCD-panelet.

Processor

Den PCV-RS312V leveres med en Intel Pentium 4 processor . Processoren kører ved 2,4 GHz og kan opgraderes med en hurtigere komponent , der tilbyder større processorhastighed. Bussen hastighed bundkortet er 533 MHz .

Hukommelse

Computeren leveres med 256 MB random access memory (RAM ) , og den maksimale mængde RAM , der kan installeres , er 1 GB . Den type RAM, som bruges , er DDR SDRAM .

Komponenter

Harddisken omfattede har en kapacitet på 80 GB , og en 3 . 5- tommer diskettedrev er installeret i sagen. Computeren leveres med en indbygget fax /modem og en dvd -afspiller /CD -brænder kombination enhed .


Previous:nothing Next:My Sony vaio vil ikke anerkende den nye RAM 

Kommentarer

Code:
change