lexmark X5690 vil ikke udskrive

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-12-26

Lexmark X5690 er en alt -i-én printer , der kommer med en vedhæftet kopimaskine bakke og kan kopiere , scanne og udskrive dokumenter og mellemstore grade fotos . Hvis din printer ikke fungerer , går igennem nogle grundlæggende fejlfindingstrin kan spare dig tid og omkostninger ved at tage det ind i butikken eller ringe til kundeservice
1 .
Kontroller, at printeren har tilstrækkelig blæk og papir .
2 .
Tjek din printer LCD -skærm til fejlmeddelelser . Nogle fejlmeddelelser holde printeren i at arbejde , indtil de er afskediget , så tryk på " OK " eller en passende knap for hver enkelt .
3 .
Udskriv en testside direkte fra printeren fra LCD -skærmen ved at trykke på " Menu ", " Indstillinger ", " Udskriv testside ". Hvis dette virker , så sørg for at ledningen fra printeren er sluttet korrekt til computeren ( prøv at trække den ud i begge ender og sæt det i igen) , og udskrive en testside fra dit dokument program på din computer .
4 .
geninstallere printerdriverne . Disse er små filer, der giver computeren de oplysninger, den har brug for at genkende og udnytte denne bestemt printer . De kom med printeren på en cd , og hvis du ikke kan finde cd'en , de er let tilgængelige online ( se reference ) . Sættes i CD, eller downloade filen til dit operativsystem , så når vinduet popper op , skal du dobbeltklikke på "Install "-ikonet og følg vejledningen på skærmen . Det kan kræve , at du genstarter computeren , så sørg for at du har gemt andre programmer før lukketid .
5 .
Genstart computeren . Når computeren er fuldt genstartet , skal du slukke printeren og tænde den igen . Sommetider denne nulstiller kommunikation mellem computeren og printeren .
6 .
Ring Lexmark's kundeservice , hvis ingen af disse fejlfindingstrin hjælp . Du kan simpelthen have en defekt printer , og Lexmark kan være villige til at fastsætte eller erstatte det .


Previous:nothing Next:hvordan man kan optage flere lydkort 

Kommentarer

Code:
change