hvordan man kan udvide min computer hukommelse med et flash-drev

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-01-25

Du kan udvide RAM på computere, der kører Windows Vista eller Windows 7 ved at installere en USB- flash- drev til at fungere som virtuel hukommelse . Ved at bruge denne konfiguration , vil operativsystemet afhængige af USB-drev til at gemme den virtuelle hukommelse swap -fil i stedet for at lagre det på den langsommere harddisk . Dette virker kun med high-speed flash hukommelse og for systemer, der anvender en traditionel harddisk til at boote fra . Computere med solid state -drev vil ikke drage fordel af dette og derfor Windows vil ikke forsøge at bruge flash -hukommelse til dette formål i disse tilfælde .

Du skal bruge: .
USB -flash-drev

Med et eksisterende Flash Drive


1
Klik på " Start " og klik på " . Computer . "
2 .
Højreklik på flashdrevet , og vælg " Egenskaber ".
3 .
Vælg " ReadyBoost " fanebladet .
4 .
Vælg muligheden for at bruge drevet til at fremskynde computeren eller mulighed for at dedikere drevet til at fremskynde computeren .
5 .

Juster mængden af plads til at blive anvendt, og anvende indstillingerne .

bruger et nyt USB Flash Drive


1 .
Indsæt et USB flash- drev i en ledig USB 2,0 port .
2 .
Vælg muligheden for at fremskynde computeren fra autorun menuen .

3 .
Vælg muligheden for at bruge drevet til at fremskynde computeren eller mulighed for at dedikere drevet til at fremskynde computeren .
4 .
Anvend indstillingerne og lukke dialogboksen.

gode råd og advarsler


 • Windows vil teste hastigheden på flash- drev til brug som en hastighed løft , og vil ikke bruge langsommere flash memory drev . Microsoft anbefaler at bruge flash -drev med et minimum af dobbelt så meget plads som systemet har for installeret RAM . Windows 7 kan bruge op til otte separate flash -drev for at øge hastigheden .
 • Flash diskplads brugt af systemet til at fremskynde den vil ikke være tilgængelig for fillagring . Fjernelse af flash- drev uden at bruge værktøjet til sikker fjernelse af hardware kan medføre uventet fejl eller problemer med systemet.


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan identificere en pc ’s skærmkort   

  Kommentarer

  Code:
  change