hvordan du installerer Windows XP på en ikke - RAID-diskenhed drev

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-02-25

RAID , eller Redundant Array of Billig diske, er en metode til at have en samlet harddisk fungerer som en harddisk . En ikke-RAID- volumen drev er dybest set en standard harddisk . De fleste computer harddiske er ikke-RAID-diskenhed drev . Som med alle ikke-RAID-harddiske , kan du installere Windows XP ved at starte computeren fra Windows XP- installation disk . Installation af Windows XP vil i de fleste tilfælde slette alt fra harddisken

Du skal bruge: .
Windows XP -disk
Computer med non- RAID-diskenhed Drive .
Windows XP Product Key .


1 .
Indsæt Windows XP- installation disk i drevet og genstart . Når du bliver bedt om at trykke på en tast for at starte fra disken .
2 .
Tryk på "Enter "og derefter " F8 " for at acceptere slutbrugerlicensaftalen.
3 .

Fremhæv harddisken ved hjælp af piletasterne , og tryk derefter på " D "og derefter " L "for at slette drevet . Fremhæv drevet igen, og tryk på " Enter ".
4 .
Vælg NTFS -filsystemet , men ikke vælger den hurtige løsning . Computeren vil genstarte efter formatering .
5 .
Tryk "Næste "og derefter indtaste et navn og firma og tryk " Next " igen .
6 .
Indtast produktnøglen og tryk " Næste "og derefter indtaste en admin brugernavn og adgangskode , hvis det ønskes , og tryk på " Næste " igen . Admin Oplysningerne er ikke påkrævet .
7 .
Indtast dato og klokkeslæt , og tryk på " Næste " og derefter i det næste vindue, der popper op tryk på " Næste " to gange . Vinduer vil afslutte installationen og computeren vil genstarte .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer ram i en ibm T23 

Kommentarer

Code:
change