EPA retningslinjer for bortskaffelse af computerskærme

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-20

Environmental Protection Agency ( EPA ) har til opgave at beskytte miljøet mod forurenende stoffer. Elektroniske produkter og i særdeleshed computerskærme er en stor bidragyder af giftigt og farligt elementer i vores lossepladser . Næsten 30 procent af vægten af en skærm er på grund af sin blyindholdet , let at betegne det som farligt affald

Genbrug

EPA 's første retningslinje i forbindelse med behandlingen af det stigende antal af stationære computere og skærme , er at donere eller genbruge dem , når det er muligt. Da en computerskærm varer længere end en computers harddisk , kan skærmen bruges kontinuerligt i en længere periode . Mange lokale organisationer har programmer , der passerer på brugte computerskærme til almennyttige organisationer eller familier med lav indkomst .

Genbrug

Der er ingen føderale mandater til at genanvende elektronisk affald , såsom computere og skærme , har mange stater udviklet standarder og forskrifter. EPA har anbefaler genanvendelse af computerskærme , fordi den genindvinder værdifulde ressourcer som ædelmetaller , kobber og manipuleret plast . Det har også et krav til monitorer denne test som farlig til at blive betjent med særlige retningslinjer i henhold til føderal lov .

Steder at Genbrug

Mange lokale regeringer , give amt eller lokale organisationer genanvendelse af disse produkter som en del af deres farlige affald samlinger programmer . Alternativer til disse omfatter store detailkæder , computerproducenter eller andre udbydere eller computer hardware . Hvert program er forskellige og kan variere fra en samling punkt til post-ins og trade- ins.


Previous:nothing Next:hvordan du tilslutter en USB -drev til en IBM ThinkPad A22E 

Kommentarer

Code:
change