Forskellen mellem grafikkort og grafik -kort

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-28

. Der er ingen forskel mellem en skærmkort og et grafikkort , men der er en forskel mellem en video card og integreret grafik , og grundlæggende viden om edb- hardware kan hjælpe dig med at forstå fordelene ved et skærmkort

Computer Hardware

Det vigtigste element i ethvert hjem computer er bundkortet. Alle andre store hardware stik i bundkortet , herunder CPU ( Central Processing Unit ) , RAM ( Random Access Memory ) , og en grafik eller video -kortet, hvis det er til stede .

integreret grafik

Integreret grafik betyder, at computeren evne til at bearbejde visuelle data , som i film og videospil , varetages af bundkortet. Fordelen ved integrerede grafik er at det er billigere end at købe en standalone videokort , men på bekostning af nedsat video ydeevne. Hvis den mest komplekse visuelle behandling du har brug for din computer at gøre, er at se en film , vil integreret grafik sandsynligvis være tilstrækkeligt .

Video /Grafikkort

Videospil er langt højere processorhastighed krav til visuel data . Integreret grafik vil normalt have beskedne resultater i computer videospil , fordi det bruger ressourcer fra CPU og RAM , der forsinker hele systemet . Grafikkort løse dette problem ved at give separat hardware , der kan sættes i bundkortet dedikeret udelukkende til videobehandling . Grafikkort har deres egen behandling ( CPU ) og hukommelse ( RAM ) til at bevare værdifulde ressourcer , og generelt endda en low-end man vil klare sig bedre end næsten enhver integreret grafik .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en socket 939 cpu 

Kommentarer

Code:
change