Hvordan finder jeg en farve fax all- in-one printer ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-24

Hvis du er på udkig efter en praktisk og omkostningseffektiv måde at printe dine vigtige dokumenter , og har valgt en alt- i- en enhed , i stedet for en simpel printer , har en række fordele . Med en farve fax all- in-one printer , kan du udskrive og faxe dine dokumenter , og desuden kan du kopiere og scanne dem . Der er en række faktorer at overveje, når shopping for en alt -i-en fax printer , så det er vigtigt at handle omhyggeligt

Du skal bruge: .
computer med internetforbindelse
Papir .
Pen .


1 .
Besøg din lokale kontor levering butik og se på farven fax all- in-one enheder på skærmen . Undersøgelse hver enhed selv kan være meget værdifuld .
2 .
Lav en liste over faxen all-in -one enheder , du overvejer . Liste over prisen for hver enkelt enhed og få den model antallet af blækpatroner .
3 .
Pris erstatning blækpatroner for hver all-in -one enhed . Omkostningerne til hjælpematerialer , såsom blækpatroner er en stor overvejelse , da priserne på patroner kunne være så meget som eller endda mere end den pris, du har betalt for selve enheden .
4 .
Tjek den side-per- minut rating på hver all- in-one fax enhed . Den side-per- minut bedømmelse er især vigtigt, hvis du vil udskrive store mængder af dokumenter .
5 .
Sammenlign online prisen på din valgte farve fax all- in-one enheder til priserne for de samme enheder, der kan købes locally. You kan opdage , at online- priserne er lavere .


Previous:nothing Next:hvordan du udskriver en etiket på en dvd 

Kommentarer

Code:
change