Hvordan fjerner jeg fildeling rettigheder fra en zip -fil ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-06

Windows 7 gør det nemt at dele filer med andre i et hjemmenetværk eller arbejdsgruppe . Når du aktiverer fil- og printer deling funktioner i Windows 7 , kan andre brugere på netværket få adgang til filer på din computer på samme måde som de kan på egen hånd . Dette gælder for eksterne drev , som Zip -drev , så godt.

Men hvis du har en fil eller to , du ikke ønsker, at andre på nettet for at se , du kan nemt deaktivere fildeling til filen alene. Deaktivering fildeling tilladelser til en enkelt fil er nemt og kræver kun et par klik med musen .

Du skal bruge: .
Zip -drev


1
Dobbeltklik på "Computer " ikonet på Windows 7 skrivebordet
. 2 .
Dobbeltklik på det drevbogstav , der repræsenterer Zip -drev der er knyttet til din computer . Browse til filen på ZIP drev , som du vil deaktivere fildeling tilladelse rettigheder .
3 .
Fremhæv filen , og derefter højreklikke på det . Klik på " Egenskaber "i pop-up -menuen .
4 .
Klik på "Security " fanen i toppen af " Egenskaber " vinduet .
5 .
Fremhæv " Godkendte brugere "i " Grupper eller brugernavne " listen . Klik på knappen "Rediger" ved siden af udtrykket "for at ændre tilladelser , skal du klikke på Rediger . " En ny pop-up vindue vil fremkomme .
6 .
Klik på afkrydsningsfeltet i " Afvis " kolonnen ud for " Full Control " mærkat. Alle afkrydsningsfelterne i kolonnen viser nu en check i dem . Klik på " OK " -knappen .
7 .
Klik på " Ja " knappen på skærmbilledet til bekræftelse . Klik på " OK " knappen i "Properties "vinduet , når bekræftelsen skærmen lukkes.


Previous:nothing Next:hvordan du fjerner en harddisk fra en Medion 96500 bærbar 

Kommentarer

Code:
change