Hvordan foretager jeg fejlfinding en computer Strøm ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-06

En bærbar computer bruger et genopladeligt batteri til magten den bærbare computer , når den bærbare computer er ikke eller kan ikke sættes i en stikkontakt . Det genopladelige batter har evnen til magten den bærbare computer til en gennemsnit to til seks timer , afhængig af batteri størrelse, type og edb- funktioner og programmer der køres . Over tid , begynder batteriet for at miste effektivitet og så til sidst mister evnen til at drive den bærbare computer eller afgift . Dette er en del af den normale livscyklus af bærbare batterier og kan ikke forhindres . Men for at forudgående bruge penge på en kostbar udskiftning af batteri , fejlfinding batteriet for at sikre, at der er problemet

Du skal bruge: .
AC -adapter
Isopropylalkohol .
Vatpind .


1 .
Power ned den bærbare computer. Fjern alle ledninger , der forsyner den bærbare med strøm .
2 .
Find den bærbare computer batteri på bunden , eller undersiden af den bærbare computer . Beliggende batteriet låseanordning er placeret til siden eller under batteriet . Det er den mekanisme , der låser batteriet på plads , så den ikke falder ud under brug . Skub eller slide mekanismen til låse batteriet . Dias eller løfte batteriet ud af batteribåsen til fjernelse .
3 .
Sæt AC- adapteren til AC -porten på siden af en bærbar computer . Sæt den anden ende af AC -adapteren i en stikkontakt, der fungerer . Tænd den bærbare computer . Hvis den bærbare computer ikke er tændt, er strømforsyningen ikke fungerer korrekt . Hvis den bærbare computer ikke er tændt, slukke den bærbare computer og fjern AC -adapteren fra AC havnen .
4 .
Fugt en vatpind med isopropylalkohol . Vatpinden skal være lidt fugtig , ikke dryppende våd . Let ising på batteriets kontakter for at fjerne snavs og oprustning . Store mængder af støv , snavs og opbygning kan forstyrre et batteri tilslutning og opladning evner . Hvis du opdager buler på de kontakter , eller hvis kontakter er løse eller vrikke , skal batteriet udskiftes .
5 .
Line op på batteriets kontakter med stik i batterirummet . Tryk den bærbare i batteribåsen , holde kontakt linet op med stikket .
6 .
Sæt AC- adapteren. Efterlade den i den bærbare computer i otte timer, så det oplader batteriet . Fjern AC- strømadapteren .
7 .
Tænd den bærbare computer. Hvis den bærbare computer ikke tændes , er batteriet ikke fungerer korrekt . Udskifte batteriet .


Previous:nothing Next:Hvordan fjerner jeg fildeling rettigheder fra en zip -fil ? 

Kommentarer

Code:
change