Hvordan indstiller jeg bios til at boote fra cd i en acer extensa 5210 laptop ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-16

Når du køber en computer , standardindstillingerne i computerens BIOS generelt fortælle computeren til at starte på den indbyggede harddisk først . Dette giver din computer til at læse og starte til det installerede operativsystem . Men sommetider kan det være nødvendigt at starte fra en disk i stedet . For eksempel , hvis du har brug for at reparere eller geninstallere operativsystemet på din Acer Extensa 5210 bærbar fra CD , skal du tilsidesætte computerens indstilling at starte fra harddisken at starte fra installations-cd'en i stedet

Du skal bruge: .
Parallel til USB -adapter .
Computeren med cd-rom -drev .


1 .
Tænd din Acer Extensa 5210 laptop . Hvis din bærbare computer er allerede på , gå til " Start " menuen og " Genstart " for at genstarte systemet .
2 .
Watch for beskeden til at blive vist på skærmen som det system, støvler op , der siger " Tryk på + for at indtaste opsætning . " Tryk på "Alt " og " F10 " tasterne samtidigt for at indtaste BIOS på Acer Extensa 5210 laptop .
3 .
Pil over til " Boot " overskrift på skærmen og tryk på " Enter " tasten for at gøre " Boot " -funktionen er aktive i BIOS . Pil ned til " Boot Device Priority "og tryk " Enter "for at gøre det aktivt . Tryk på den højre eller venstre pil for at ændre enheden til " CDROM "og tryk " Enter ". Pil ned til "2nd Boot Device "og tryk " Enter "og derefter bruge højre eller venstre pil for at vælge " Hard Drive "og tryk " Enter " igen .
4 .
Brug den højre pil til at flytte over til " Exit " valgmulighed i toppen af BIOS -skærmen og trykke på " Enter ". Når du har forladt BIOS , skal du indsætte den cd, du vil starte på i cd -drevet i din Acer Extensa 5210 laptop , og genstart computeren . Acer Extensa 5210 støvler til CD og kun CD -opsætningen vises på skærmen .


Previous:nothing Next:skal jeg opdatere nvidia drivere jævnligt ? 

Kommentarer

Code:
change