Hvordan kan jeg fax med en kanon MX850 ?

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-27

Canon PIXMA MX850 er en alt-i-en printer, der faxer , udskriver, kopierer og scanner . Faxning bruger Canon PIXMA MX850 kan gøres ved hjælp af glasruden ( glas , du bruger til at scanne billeder eller billeder til din computer ) eller ved at bruge den automatiske dokumentføder ( ADF ) . Brug af glasruden metoden anbefales , når du kun har et par sider til fax . Den automatiske dokumentføder metode er praktisk , når der er mange sider eller dokumenter til fax

Afsendelse af faxer


1 .
Tænd Canon PIXMA MX850 .
2 .

Læg dokumentet med enten glaspladen eller den automatiske dokumentføder ( ADF ) .
3 .
Tryk på " FAX " -knappen. Hvis det er nødvendigt , justere opløsningen og tæthed af faxen ved at trykke på " Fax Kvalitet " -knappen.

at justere faxopløsning , skal du trykke på " Fax Quality "knappen , derefter bruge den opadgående og nedadgående pil til at vælge " Faxopløsning . " Brug højre og venstre pil til at vælge kvaliteten af faxen . Der er tre valgmuligheder --- standard , fin og foto . Tryk på " OK " når du er færdig .

at justere tætheden af faxen , skal du trykke på " Fax Quality "knappen og derefter bruge den op og ned pilene til at vælge " Scan Kontrast . " Brug venstre og højre pil for at ændre kontrasten i dit dokument . Den venstre pil vil reducere kontrasten i dit dokument , mens den højre pil vil øge den.
4 .
Tast modtagerens faxnummer ved hjælp af de numeriske knapper .
5 .
Tryk på " Black " -knappen for at sende fax i sort og hvid . Brug " Color " -knappen for at sende faxen i farver .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tage ud en HP Pavilion bærbar 

Kommentarer

Code:
change