Hvordan kan jeg refill blæk i en kanon MP140 ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-14

Canon PIXMA MP140 er en foto all-in-one printer , der bruger to blækpatroner til udskrivning : PG -30 Black FINE-patron og CL -31 Farve FINE Cartridge . Når " Black Ink "og /eller " Color Ink " lys på konsollen blinker eller " Alarm " lys og en af patronen blinker , og fejlkoden " E , 4 " vises på displayet , den tilsvarende blækpatronen er tomme . Genpåfyldning på blækket i MP140 kræver udskiftning af en lav eller tomme patron med en ny

Du skal bruge: .
SATA harddisk.
Phillips skruetrækker .


1 .
Løft scanneren til at afsløre printeren indvendigt og lad den hvile i en åben stilling på støtte armen , mens printeren er stadig på .
2
Tryk fingeren ned på det øverste, forreste af de lave eller tomme blækpatroner for at låse det fra dets plads i den blækpatron carrier-sort ( venstre slot ) eller farve ( højre slot ) . Træk det fra slidsen og sæt den til side til bortskaffelse.
3 .
Tag den nye Canon FINE blækpatron ud af emballagen . Fjern tapen fra kassetten
4
Hold den nye blækpatron foran slot-. elektriske kontakter vender åbningen-med bagsiden af patronen vinklet op og den forreste vinklet ned en smule. Sæt patronen omhyggeligt ind i holderen , og tryk derefter op på bunden forsiden af patronen for at låse det ind i åbningen med et klik .
5 .
Fjern og erstatte den anden patron hvis det er nødvendigt .
6 .
Tag fat i scanneren og løft den op for at låse den støtte armen. Skub den støtte armen tilbage og sænk derefter enheden på plads . Vent for blæk blækpatronholderens at vende tilbage til højre og den automatiske printhovedet rengøring til at stoppe-al støj og blinkende lys skal ophøre-. og derefter begynde at udskrive igen

gode råd og advarsler


 • Hvis en " E , 1,6 "vises på displayet , kan din MP140 ikke finde blækpatron niveauer . Dobbeltklik på den Canon-printer -ikonet på proceslinjen for at åbne MP140 statusmonitoren vindue . Vælg " Vis Printer Status " under " Maintenance "for at få adgang til de vigtigste skærmen og kontrollere patronen blækniveauet. Et udråbstegn billedet ovenfor en blækpatron betyder, at blækket er lav . En cirkel er markeret med et " X "betyder , at patronen er tom .
 • Hvis du næsten er færdig med at udskrive og en blæk alarm opstår , skubbe "Stop /Reset " knappen på konsollen i fem sekunder for at afslutte udskrivningen .
 • Hvis det tager mere end 10 minutter at skifte patroner og transportvirksomheden automatisk flytter til højre side af printeren , skal du lukke scanning enhed og genåbne det at vende tilbage blækpatronholderens til venstre side for at afslutte .
 • Påfyld lav eller tomme FINE blækpatroner . Canon ikke garanti skader forårsaget af en genopfyldt blækpatron . Derudover kan din MP140 ikke fungerer korrekt eller være i stand til at overvåge blækniveau med en genopfyldt patron .
 • trykker metaldele i printeren eller transparent film , film kabel eller blæk absorber kan forårsage printer funktionsfejl . Berøring af printhovedet dyser eller elektriske kontakter på en ny blækpatron , kan beskadige den eller forårsage udskrivningsproblemer .
 • Brug af " Stop /Reset " knappen i fem sekunder for at afslutte udskrivningen garanterer ikke , at resten af billedet vil blive udskrevet. Funktionen simpelthen giver brugeren mulighed for at forsøge at afslutte udskrivning, hvis blæk niveauet er lavt .


 • Previous:nothing Next:en kanon printer vil ikke anerkende patronen   

  Kommentarer

  Code:
  change