Hvordan løser jeg en bror hl1450 laser printer, når papiret krøller ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-23

Selv laserprintere kan give kvalitet udskrifter til en rimelig pris , de er tilbøjelige til en række problemer . Et af de mest almindelige problemer med laserprintere som Brother H1450 , er curling papir . En række forskellige faktorer kan forårsage, at papiret til at krølle , da det arbejder sig gennem printeren , så det er bedst at tage en trin-for-trin metode til fastsættelse af problemet

Du skal bruge: .
Printer


1 .
Træk alle papirskufferne ud af din Brother- H1450 printer . Skub en bakke og send dit udskriftsjob til printeren . Hvis papiret krøller i en skuffe og ikke den anden , ved du at problemet ligger hos denne papirbakke .
2 .
Fjern alt papir fra problemet bakken og tilføje nyt papir . Hvis papiret bevarer fugt, kan det begynde at krølle og eventuelt syltetøj .
3 .
Løft tonerkassetten og fjern tonerkassetten . Rengør området under tonerkassetten grundigt og udskifte patronen .
4 .
Åbn fuserdækslet døren og tjekke fuseren patron til fastsiddende papir . Hvis papiret sidder fast i fuserområdet det kan medføre papiret bag det at krølle op og marmelade .
5 .
Undersøg udskriftsbakken på Brother M1450 omhyggeligt . Sørg for, at flagene på udskriftsbakken bevæge sig frit . Hvis flagene ikke bevæger sig frit papiret kan krølle , som det kommer ud af printeren .


Previous:nothing Next:hvordan kan jeg ændre frontplade på en Mac G5 ? 

Kommentarer

Code:
change