Hvordan rengør jeg blæk oprustning fra en printer ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-05-27

Ligegyldigt hvilken type printer du bruger , eller hvad du bruger det til , kan en ophobning af blækrester forårsage et reelt problem med kvaliteten af dine udskrifter . Hvis du begynder at lægge mærke til striber eller pletter på dine udskrifter , eller hvis kvaliteten af disse udskrifter er inkonsekvent , chancerne er et problem med blæk oprustning har skylden . Tag en trin-for-trin metode til at fjerne blæk oprustning for at sikre, at din printer vil levere fremragende udskrifter dag ud og dag

Du skal bruge:
Printer
. Blød klud .
Støvsuger .
Vatpinde .
Varmt vand .
Isopropylalkohol .

Laserprintere


1 .
Åbn toner dække rum og fjern tonerkassetten . Rengør ydersiden af patronen med en ren , blød klud .
2 .
Tør bunden af tonerpatronen med en ren klud for at fjerne overskydende blæk oprustning . Sæt patronen til side .
3 .
Rengør printerens indre med en lille støvsuger som den slags bruges til at rense computerens komponenter . Rengør indvendigt grundigt , indtil der ikke mere blækrester eller papirstøv tilbage.

Inkjet Priners


1 .
Åbn det øverste af printeren og vente i blækpatronerne for at flytte til midten af printeren . Forsøg aldrig at flytte patroner i hånden .
2 .
Fjern hver patron , og rengør patronen luftfartsselskaber grundigt . Patronen luftfartsselskaber er de små plastik stykker inde i printeren , at blækpatronerne passer ind .
3 .
Drej hver blækpatron over og rengør det med en vatpind dyppet i varmt vand . Hvis opbygningen af blæk er meget tung , skal du bruge en vatpind dyppet i isopropylalkohol i stedet . Fortsæt med at rense hver patron , indtil der ikke mere papir støv eller blækrester er fundet .


Previous:nothing Next:Hvordan kan jeg fax med en kanon MX850 ? 

Kommentarer

Code:
change