Hvordan rengør jeg fuseren i en magicolor 2400W laserprinter ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-17

Konica Magicolor 2400W printer kan give mange års problemfri gratis tjeneste , men kun hvis det er korrekt vedligeholdt . Performing regelmæssig vedligeholdelse , herunder udskiftning og rengøring af toner og fuser patroner på regelmæssig basis , kan hjælpe med at holde 2400W kører problemfrit og undgå unødvendig nedetid . Ved at tage sig tid til at rense din fuser , kan du forlænge levetiden for denne dyre forbrugsvarer og sørg for din printer forløber glat

Du skal bruge: .
Magicolor 2400W printer
Fuser patron .


1 .
Drej Magicolor 2400W printer ud og lad den køle af i mindst 30 minutter . Fuserenheden patron bliver helt varm , mens Magicolor er i brug , og du kan brænde dig , hvis du ikke tillader patronen køle tilstrækkeligt .
2 .
Åbn fuser patrondækslet og flip ned fastgørelsesklemmerne , der holder patronen på plads . Tag fat i fuseren i håndtaget , og træk det lige ud af printeren .
3 .
Rengør hele overfladen af fuser med en ren blød klud . Find fanerne på forsiden af fuseren og træk den ned for at afsløre valsen . Ren han rulle med en blød klud , og pas på ikke at røre ved rullen med fingrene .


Previous:nothing Next:oplysninger om HP ze4315us laptop 

Kommentarer

Code:
change