Sådan nulstiller hk 9697 blæk

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-26

HP -printere bruge den samme metode som de fleste almindelige inkjet -printere til at huske og vise blækniveauer i din printer blækpatroner . Printeren læser informationer fra selve patronen til at dechifrere og vise omfanget af resterende blæk , afhængig af hvor ofte cylinderampullen har været anvendt . Hvis du fylder din egen patron eller blot tror, at printeren kan være forkert at læse niveau , der er en måde at nulstille blæk . Denne metode virker på HP 96 samt 97 blækpatroner

Du skal bruge: .
HP 96 eller 97 blækpatron .
HP inkjet printer .
Tape .


1 .
Fjern patronen fra printeren ved at åbne printerens front panel og venter på transport til at flytte til midterpositionen , der giver nem adgang til blækpatron .
2 .
Observer bagsiden af blækpatron , når patronen ville tage kontakt med den inderste del af selve printeren . Du vil bemærke en række af metal kontaktpunkter . Disse punkter er arrangeret i to kolonner , med 11 rækker på hver kolonne . Hver række har to af disse firkantede kontakter i det , med undtagelse af de øverste fire rækker , som har tre firkantede punkter på dem .
3 .
Brug et lille stykke tape til at dække de første kontaktpunkt i hver af de øverste fire rækker . Dette er nemt opnå med en lille , lige stykke tape , som du bare kan lægge det over det sæt point og tryk hårdt ned , indpakning eventuel overskydende tape omkring den side af patronen .
4 .

Sæt patronen tilbage i printeren , som du normalt ville , og lukke printeren, vente nogle sekunder til transport at vende tilbage til sin normale position og printeren til at anerkende patronen .
5 .
Tag patronen igen med den samme grundlæggende metode som før .
6 .
Fjern tapen fra bagsiden af kassetten, og placere en ny brik på i de første kontaktpunkt i top fire rækker på højre side af patronen .
7 .
Sæt blæk tilbage i printeren , og luk frontpanelet , igen så der er tid for printeren at anerkende patronen som geninstalleres .
8 .
Tag patronen en sidste gang og fjerne båndet , men denne gang ikke placere nye brikker på .
9 .
Placer patronen i printeren og luk panelet . Printeren skal nu erkende blækniveauet som nulstilles til dets standard fuld lydstyrke.


Previous:nothing Next:hvordan man kan brænde et billede disk på min eksterne dvd -brænder 

Kommentarer

Code:
change