Windows vil ikke lade mig kopiere en fil til en cd

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-18

Microsoft Windows kan du tage filerne og brænde dem til hvad der er kendt som en data -cd , data-dvd , eller blot en data disk . Dette er en måde at sikkerhedskopiere vigtige filer og programmer . Det er gavnligt at bruge en skrivbar disk , når du opretter en data disk , så du kan tilføje og slette filer efter behov . Du kan åbne data disk og har alle dine filer let tilgængelige for dig . Nogle gange , kan der opstå problemer , når de forsøger at brænde filer til en disk . Der er et par trin, du kan tage for at afhjælpe dette problem
1 .
Sørg for at den disk, du bruger til at skabe de data disk har plads nok til at holde de filer , du ønsker at kopiere . Du kan kontrollere, hvor meget plads der er tilbage ved at sætte data disken i computerens harddisk og se på det drev i " Denne computer ", når disken er indlæst . Der vil være en bar , der vil fortælle dig , hvor meget plads du har brugt og hvor meget der er åbent .
2 .
Tjek din indsats for at sikre, at du har en cd- brænder -drev på din computer . Du kan kontrollere dette ved at åbne Start Menu, klikke på Kontrolpanel , klikke på " Hardware og lyd ", og derefter klikke på " Enhedshåndtering ". Kig under din CD /DVD -drev . Hvis det ikke siger " CD-R " eller " CD-RW ", så du ikke har en cd-brænding drevet .
3 .
Luk andre programmer , før du optager en disk . Nogle programmer kan afbryde optagelsen og ødelægge filen på disken .
4 .
Tjek harddisken for fejl ved at åbne " Denne Computer ", højre-klikke på harddisken drev og derefter klikke på " Egenskaber "og derefter klikke på " Værktøjer " fanen . Under " Status for fejlsøgning ", klik på " Undersøg nu " -knappen . Vælg både " filsystemet automatisk fejl " og " Scan efter /genopret beskadigede sektorer . "


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter hukommelsen i en Dell Precision M70 

Kommentarer

Code:
change