eksternt USB- drev FAT32 format værktøj

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-05-05

Evnen til at formatere en ekstern USB- harddisk , udgør en central funktion i at genskabe standard ledig plads på elementet. Dette vil til gengæld giver en metode til at slette en bærbar drev til genbrug uden bekymringer , at de resterende rester af data vil blive ladt tilbage . Men ved hjælp af visse formatering metoder årsager komplikationer . Windows FAT32 Valget er en sådan udfordring

Baggrund

En ekstern USB- drev i dag omfatter både flash-drev og eksterne , bærbare harddiske . Disse enheder er de seneste evolutionære skridt i bærbar opbevaring , som begyndte år siden med diskettedrev og fortsatte med kompakt diske . Begge drevtyper slukke for forbindelsen , når de indsættes i en USB-stik i en kørende computer . Designet med maksimal bærbarhed , kan eksterne drev bruges i flæng mellem pc-systemer og Apple Mac -computere , når formateret korrekt . Yderligere, kan alle former for filer skal gemmes på dem fra video data til billeder til tekst .

FAT32 Fordele

Brug en FAT32- format til din eksterne USB- drev giver betydelige fordele . Først , den metode giver adgang til dit drev på enhver pc, der har en Windows- operativsystem , uanset hvor gammel softwaren er .andet , FAT32 kan opnås interoperabilitet på tværs af flere operativsystem platforme . Dette betyder at du kan bruge den samme eksterne drev i en PC , MAC eller endda en Linux-operativsystem computer uden problemer . Hvis man i stedet drevet blev formateret med NTFS -format , ville dette ikke være muligt . NTFS årsager tilladelse glitches , der vil stoppe de berørte eksterne drev fra velfungerende på ikke-Windows platforme .

Problemer

FAT32 formatering fremgangsmåde fungerer ikke godt med stor kapacitet flash -drev , normalt fremstilles i dag med størrelser på 40 gigabyte flash- drev og Terrabytes på bærbare diskdrev . Dette problem blev først kendt i Windows XP og Windows Server 2003, som reducerede den maksimale enkelt drev formatering på 32 gigabyte , klart er mindre end 40 gigabyte og en masse mindre end en terrabyte .Hvis den ikke rettes med en løsning , Windows dybest set forsøger at sætte flere mindre partitioner i stedet for en stor størrelse , når du formaterer en stor ekstern drev værktøj . Det gør det eksterne USB- drev sværere at bruge for store data projekter siden flere partitioner reducere den maksimale kapacitet af de eksterne drev i almindelighed . Designere , kunstnere , ingeniører og programmører af store programmer har tendens til at være den mest frustreret over denne begrænsning , da den gennemsnitlige store datastørrelse af deres projekter .

Alternativer

En metode består i at benytte anden software end Windows til at hjælpe med flash -drev formatering . Ved at bruge nogle af disse uafhængige programmer , kan en ekstern USB -drev ejeren indhente enkelt stor FAT32 ønskede drev og stadig være i stand til at bruge det inden for forskellige operativsystemer ( i. e. , PC , Mac, Linux , etc. ) .En anden metode er at bruge de gamle DOS- platformen stadig til rådighed i Windows , og prøv at formatere det eksterne USB drevet via DOS instruktioner . Teknisk set DOS kan formatere drevet med en størrelse højere end 32 gigabyte , men det er ikke pålidelige . Mange gange DOS vil sparke tilbage en fejl der siger størrelsen på harddisken er for stor til at formatere .

Forbehold

Flash -drev er særligt kræsne med FAT32 . Ikke alle flashdrev kan formateres i de højere metoden . Du er bedst tjent ved at forske din given flash -drev først , før du formaterer det som nogle mærker , vil som udgangspunkt bryder ned, når læsset med en FAT32 formatering . Flash -drev kommer præinstalleret allerede med formateringen , når først købt, så det hjælper at vide , hvilken version der blev brugt forud for formatering igen . Standarden typisk tendens til at være FAT16 .Desuden , bare fordi du formatere en ekstern USB- drev i FAT32 betyder ikke, de data, filer, du belastningen på det kan være brugt i flæng blandt PC , MAC og andre formater . Nogle data filer kan simpelthen ikke åbne , uanset at bruge den samme software program i en anden platform ( for eksempel Word PC versus Word MAC ) .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genstarte en HP 78 blækpatron 

Kommentarer

Code:
change