en kanon printer vil ikke anerkende patronen

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-05-14

Canon er en af de større producenter af ink-jet printere . Selskabet distribuerer også blæk lavet specielt til hver printer model . Hvis du har den korrekte blækpatron installeret men printeren ikke vil anerkende det , så prøv disse enkle trin til fejlfinding før han vendte tilbage eller erstatte de potentielt defekte patron

Du skal bruge: .
Q-tip
Sprit .


1 .
Tjek din printer LCD -skærm til alle meddelelser. Der kan være en meddelelse om, at en farve blæk er lav . Tryk på knappen "OK" indtil der ikke er beskeder, der mangler .
2 .
Udskriv en testside for at se, om blækket fungerer . Sommetider den indbyggede chip , der fortæller computeren , hvor meget blæk patronen har , er defekt . Det er en lille irritation , men vil ikke påvirke patronen evne til at udskrive .
3 .
Tag patronen ud af printeren, og sørg for tynd plast fanen i bunden er helt væk . Hvis det blev fjernet forkert, kan det blokere for blæk fra strømmende .
4 .
Dyp Q-tip i gnide eller isopropylalkohol og tør forsigtigt rundt blæk dispenseren samt blæk godt i printeren . Tørrede bidder af blæk eller snavs kan blokere de blæk fra strømmende .
5 .
Kontakt producenten, hvis ingen af de fejlfindingstrin arbejde . Med venlig kan være en defekt patron , og Canon har en tilbagevenden og erstatning politik for brudt merchandise .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en printer til en computer med et Ethernet- kabel 

Kommentarer

Code:
change