fordele og ulemper ved genanvendelse tonerpatroner

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-19

For dem , der bruger laser printere på en regelmæssig basis , tonerpatroner er en stor udgift-og en stor bekymring . De har brug for at udskifte patronerne regelmæssigt at holde udskriftskvalitet så højt som muligt , men der er altid et spørgsmål om hvad man skal gøre med den gamle tonerpatroner . Printer brugere kan genbruge deres tonerpatroner , men der er fordele og ulemper til denne fremgangsmåde .

Virkninger på Miljøet

Du skal blot smide gamle tonerpatroner betyder, at de ender på lossepladser , og det kan være dårligt for miljøet . Fordi tonerpulver har til huse i en plastik patron , vil den gamle toner ikke nedbrydes i miljøet . Over tid kan de miljømæssige konsekvenser af alle de gamle patroner blive ganske alvorlig . Ved at genbruge tonerpatroner og genopfyldning dem med nye toner pulver , kan printeren ejere gøre deres del for miljøet ved at holde de gamle patroner ud af lossepladser .

Potentielle Højere omkostninger

Mens genbrugte tonerkassetter er generelt billigere , de faktiske omkostninger pr side kunne være den samme eller endog mere , end at bruge helt nye blækpatroner . Sidekapaciteten på en genvundet toner er ofte mindre , nogle gange væsentlig mindre , end en helt ny patron . At afgøre, om genvundet toner er umagen værd , kan printeren ejere sammenligne sidekapaciteten omhyggeligt og beregner de faktiske omkostninger pr udskrevet side .

Lavere kvalitet

Lavere kvalitet kan være en ulempe for genanvendelse printer toner , især for erhvervslivet brugere . Ved evalueringen tonerpatronen genbrug programmer, er det vigtigt for printer ejere til at sammenligne kvaliteten af de udskrevne sider ved hjælp af en genvundet patron versus en ny .


Previous:nothing Next:hvordan du opgraderer pc’ens ydeevne 

Kommentarer

Code:
change