hvad er en harddisk caddy ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-05-27

Harddisken fungerer som de primære lagringsmedie til computere . Der kan være tilfælde, hvor pc- brugere kan have behov for eller ønske om at fjerne harddisken . En harddisk caddy hjælper med denne opgave

Definition

En harddisk caddy , også kaldet en bugt adapter eller drev kabinet , er en sag , typisk består af metal eller plast , inden for hvilket en harddisk kan placeres og fjernes . Det ydre af caddie typisk huse to kvindelige sokler designet til strøm og dataoverførsel . Disse stik forbindelse til den samme adapter typer, der er fundet på en typisk bundkort . Når en strøm forbindelsen er etableret , de drev i caddie konvertere data, der sendes på tværs af deres data bus , eller dedikeret datakanal , til et format læses med det eksterne forbindelsen på den nye computer .

Fordele

Fordele ved hårdt drev caddier omfatte let kørsel fjernes for sikkerhed , dataoverførsel og databeskyttelse formål . Harddisk caddier også give højere overførselshastigheder og lagerkapacitet end almindelig bærbare enheder såsom dvd'er , cd'er og USB -flash -drev .

Ulemper

Harddisk caddies kræver en direkte strømforsyning , i modsætning til dvd'er , cd'er og USB flash drev .


Previous:nothing Next:Hvordan rengør jeg blæk oprustning fra en printer ? 

Kommentarer

Code:
change