hvad er en privacy -filter ?

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-09

En privacy -filter , også kaldet en privatliv skærm eller en skærm filter , er designet til at beskytte en bærbar computer eller skærmen på en stationær skærm mod nysgerrige øjne og skulder surfere . De nedbringer betragtningsvinkel , så kun den person der sidder umiddelbart foran skærmen , typisk bruger, for at se indholdet af skærmen . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre passer direkte over en skærm og vedhæft sikkert i front . Beskyttelse af personlige oplysninger filtrene reducerer også stråling og genskin genereret fra LCD-og CRT- computerskærm skærme .

Historie og Produktion Information

Privacy filtre blev først introduceret i 1990'erne af 3M , tidligere kaldet Minnesota Mining and Manufacturing Company , der er baseret i Two Harbors , Minnesota . Privacy-filter teknologi blev forbedret i 2000'erne og i øjeblikket selskabet fremstiller en bred vifte af privatlivets fred filter produkter . 3M Privacy filtre kommer med en begrænset garanti på 1 år fra købstidspunktet .

Design

3M privatliv filtre feature mikro-Louvre teknologi, der forhindrer nysgerrige blikke i at se indholdet af en skærm . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre er lavet af tynde plader af plastfolie , ikke er større end 2 mm i tykkelse . De blokerer skærmen fra alle utilsigtede seerne og give dem mulighed for kun at se en sort firkant i stedet . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre er flade , tynde plader , der kommer i to grundlæggende design : indrammet og frame- mindre. De er designet til at passe , og tag hurtigt , passer perfekt ind i ringen for både bredformat og regelmæssig CRT og LCD skærme .

typer og størrelser

Der er mange typer af privatlivets fred filtre på markedet , med tre mest almindelige er laptop privatliv filtre , LCD skærm privatliv filtre og CRT skærm privatliv skærme . De kommer i forskellige størrelser , afhængigt af størrelsen af skærmen , såsom 12, 13 , 14 , 17 og 19 tommer skærme . Pr. august 2010 er privatlivets fred skærme til mobiltelefoner også til rådighed , herunder dem, for Blackberry , Nokia og iPhone mobiltelefoner .

Bruger

Privacy -filtre er en ideel løsning til brugere , der arbejder i stærkt trafikerede brancher og områder . De er vant til at beskytte følsomme data og oplysninger for forsikring , bank , finansiering , menneskelige ressourcer , handel , undersøgelsesrum og lægeligt personale . Privacy filter bruges også af regeringens embedsmænd foretage følsomme operationer , og boligejere , der er sticklers for privatlivets fred.

Fordele

Privacy filtre giver computerbrugere til at opretholde fortrolige og private oplysninger . Det gør det muligt for dem at arbejde i områder med mange mennesker , tog , lufthavne , cafeer , busser og kontorer uden at skulle bekymre sig om forbipasserende stirre på deres skærme . Beskyttelse af personlige oplysninger filtre beskytter følsomme intellektuel ejendomsret , reducere blænding og forebygge computer knyttet til brugen af hovedpine . De har også beskytter computeren og mobiltelefon skærme fra hudafskrabninger , ridser og støv .


Previous:nothing Next:hukommelse specifikationer for en ibm T43 

Kommentarer

Code:
change