hvordan du får vist to skærme

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-20

Opsætning dual monitors til at dele programmer og dokumenter mellem skærme er nemt . Men at få skærmene til at vise korrekt er ikke altid en nem opgave . Ofte , når den dobbelte skærme er oprettet en computer arbejder , mens den anden computer viser kun en sort skærm . Den første ting , at mange to skærme brugere tjekke forbindelsen kabel mellem skærme . Denne sjældent løser problemet . Der er muligheder i styresystemet for at sikre korrekt viser displayet på begge computerskærme .
1 .
Check indstillingerne på begge computere ved at klikke på " Start " og klikke på " Control Panel " valgmulighed . Vælg " Display " og klik på " Indstillinger "-fanen . Se de to skærme i vinduet med tallet " 1 " eller nummeret " 2 " i midten af skærmene.
2 .
Klik på den anden skærm -ikonet og bemærk afsnittet under overvåge ikoner der hedder " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm ". Placer en check i feltet ved siden af denne mulighed for at dele den oprindelige skærm med den anden skærm . Klik på " Anvend " og klik på " OK " for at fortsætte behandlingen ændres displayet .
3 .
Klik på skærm -ikonet med tallet " 1 ". Find " Løsning " og sikrer beslutningen om begge skærme kamp . Ideelt set indstille skærmopløsningen til den maksimale indstillinger ved at trække beslutningen baren hele vejen til højre.
4 .
Klik på " Anvend ". Klik på skærm -ikonet med nummeret "2 " og anvende de samme indstillinger . Klik på " OK " for at afslutte anvendelsen af disse indstillinger .
5 .
Klik på " Identificer skærme " og vælg der overvåger at bruge som de vigtigste ved at klikke på skærmen ikonet med tal, der svarer til hovedskærmen . Find den option der hedder " Det er min primære skærm " og placere en check i feltet ved siden af denne mulighed . Klik på " Anvend " og bemærk alle de ikoner og opgaven menupunkter flyttet til den primære skærm .
6 .
Sørg musen bevæger sig frit fra den ene skærm til den næste . Klik og hold musen på toppen af en af skærmens ikoner og trække ikonet til den modsatte side af den anden skærm -ikonet . Gentag denne proces for at konfigurere musen til at virke ordentligt på begge Skærmen viser .


Previous:nothing Next:EPA retningslinjer for bortskaffelse af computerskærme 

Kommentarer

Code:
change