hvordan du foretager fejlfinding af hp j6310

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-05-27

Før du sender din HP printer til reparation, service repræsentant normalt spørger dig , om du har udført visse skridt for at sikre, at printeren ikke har nogen problemer, du kan have rettet derhjemme . Hvis du vil gemme dig selv en inutile tur til værkstedet , fejlfinding HP 6310 derhjemme lige før du beslutter dig for at tage det der . Sommetider har du måske ved et uheld glemt at gøre noget på din printer , der kan gøre det fungere fint
1 .
Tag din printer fra væggen eller forlængerledningen og prøv at sætte det ind i en anden stikkontakt i huset . Din stikkontakt kan være årsag til problemet .
2 .
Kontroll¨¦r, om ledningen er nogen skader i isoleringen .
3 .
Kontroller, om du har tilsluttet strømkablet til din J6310 's strømforsyningen korrekt . Kontroller, også , at du har tilsluttet kablet , der fører fra strømforsyningen til printeren korrekt .
4 .
Kontroller USB -kablet for at se om det har nogen skader , og prøv et andet kabel, for at se om det løser printeren problemet .
5 .

Prøv at tilslutte printeren til en anden USB- port på computeren . Hvis printeren virker , din computer har en dårlig USB -port .
6 .
Prøv at afinstallere din printer drivere og software , afbrydes printeren og installere dem igen . Tilslut ikke printeren under en installation af software , medmindre du får en prompt fortæller dig at gøre det . Vælg dit land og region under installationen , så målingerne vises korrekt .
7 .
Check indre printeren i alle fastklemt papir . Træk fastklemt papir tæt på valsen fra kanterne uden at bruge en stor mængde af kraft. For meget kraft river op papir og forhindrer dig fra yderligere at løse problemet .
8 .
Tjek din HP 6310 's blækpatroner og se , om de har nogen lim stadig er knyttet til nogen kredsløb . Fjern lim , da de hindrer printerens kommunikation med blækpatronerne .
9 .
Skub blækpatronerne tilbage en smule mere at se, om de går i videre . Du har måske ikke har trykket på dem hårdt nok til at fungere korrekt .
10 .
Kig på printerens vogn bugt og se , om der er noget at blokere det fra at modtage papir . Emballage , hvor printeren kom måske har blokeret papir fra ind eller gå igennem . Fjerne materiale ved at trække på den del tættest på valsen .


Previous:nothing Next:hvad er en harddisk caddy ? 

Kommentarer

Code:
change