hvordan du indstiller din computer til en to - skærm pauseskærm

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-05-30

Under dobbelt computerskærme giver dig mulighed for at personliggøre din desktop til dine specifikationer ved at adskille de forskellige applikationer og programmer på forskellige skærme . Dobbelt skærm sparer tid og besvær , fordi de fjerner behovet for at lukke flere vinduer , mens du søger efter en bestemt fil eller mappe . Under dobbelt skærm giver dig også mulighed for at tilpasse forskellige pauseskærme på hver skærm . Du kan vælge at have samme pauseskærm eller en anden til hver skærm . Uanset hvad , oprettelse af computeren til at bruge en dobbelt-skærm pauseskærmen er en simpel proces .

Du skal bruge :
Phillips skruetrækker


1
Højreklik på skrivebordet på den primære skærm . . Klik på " Egenskaber "for at få Egenskaber indstillinger . Læg mærke til fem faner øverst i vinduet er mærket som " Temaer ", " Desktop ", " Screen Saver ", " Udseende "og " Indstillinger ". Klik på " Indstillinger "-fanen .
2 .
Find de to overvåge ikoner på skærmen med tilsvarende numre "1" og " 2 " indersiden af hver ikon . Disse ikoner repræsenterer dual monitors deling operativsystemet på computeren . Placer en check i boksen ved siden af " Brug denne enhed som den primære skærm " valgmulighed . Klik på " Identificer " radio -knappen . Et stort antal skal vises på begge skærme i realtid . Dette giver dig mulighed for nemt at bemærke hvilken computer i øjeblikket hører til , der overvåger ikon i indstillingerne . Klik på den tilsvarende nummererede skærmen ikon for at foretage denne kontrol er det primære.
3 .
Klik på et af skærmen ikoner og flytte det rundt om den anden skærm for at angive , hvor den fysiske tilhørende display er placeret . Find " Løsning " og skubbe beslutningen baren hele vejen til højre for at indstille den beslutning om den højest mulige indstilling . Klik på den anden skærm -ikonet og justere indstillinger for opløsning til at matche den første skærm .
4 .
Klik på den sekundære skærm -ikonet og find den mulighed der hedder " Udvid Windows- skrivebordet over til denne skærm . " Placer en check i feltet ved siden af denne mulighed . Klik på " Anvend " og klik på " OK " for at anvende indstillingerne korrekt .
5 .
Klik på " Screen Saver " fanen og klik på drop -down boks til den første skærm . Vælg en pauseskærm og klik på " OK " for at anvende screen-saver valg . Efterlad den anden screen-saver drop-down boks tom . Klik på " Konfigurer Screen Saver " og justere span bredden af pauseskærmen . Når preview er acceptabel , skal du klikke på "Anvend " og klik på " OK " for at anvende de nye to-skærm pauseskærm .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udføre fejlfinding på en microsoft Keyboard 3000 

Kommentarer

Code:
change