hvordan du installerer en Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000 v2.0 på Vista

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-05-22

Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000 V2. 0 rydder op på skrivebordet ved at fjerne de lange kabel fra din gamle tastatur og det giver dig mulighed for at arbejde eller spille på din computer uden for rammerne af dit skrivebord . Tastaturet software er pærelet at installere på en computer med en Windows Vista- operativsystem . Du bliver nødt til tastaturet oprettet på ingen tid , så du kan skrive på farten

Du skal bruge: . .
To AA- batterier


1
Indsæt Microsoft Wireless Laser Keyboard 6000 V2 . 0 softwareinstallation disk i computerens diskdrev . Tillad installationsguiden vises på skærmen . Hvis installationen guiden ikke vises , skal du klikke på " Computer "og derefter klikke på diskdrevet for at starte installationsguiden manuelt .
2 .
Følg anvisningerne fra installationsguiden at installere software på din computer . Når softwaren er installeret , kan du tilslutte hardware .
3 .
Vend tastaturet over og fjern batteridækslet .
4 .
Isæt to AA- batterier i rummet . Vær sikker på at matche polariteten tegn på batterierne med tegningen inde i rummet .
5 .
Sæt batteridækslet .
6 .

Tilslut USB-kompatibel laser modtageren til en USB- port på computeren .
7 .
Tryk på knappen på lasermodtager og derefter trykke på knappen i bunden af tastaturet for at synkronisere de to enheder . Nu er tastaturet klar til brug .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilføje hukommelse til en Dell Dimension 4600 

Kommentarer

Code:
change