hvordan du installerer en genica 56K v.92 data faxmodem

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-21

En Genica 56K V. 92 Data Fax Modem er et internt modem , hvilket betyder at det er installeret inde i computeren i en ledig PCI ( Peripheral Component Interconnect ) slot . Interne modemmer ikke kræver en strømkilde , når de løber strømmen leveres af computeren . Den eneste forbindelse brug for, når modemet er på plads , er en normal telefonlinje

Du skal bruge: .
Skruetrækker

Installation af Modem


1 <. br >
Afbryd strømkilden fra bagsiden af computeren . Brug en skruetrækker til at fjerne skruerne for at åbne computerens kabinet . Forskellige modeller af computere åbne forskelligt ; konsultere din producentens anvisninger for din model , hvis metoden til at fjerne sagen ikke er indlysende
2
Find PCI slots på bundkortet . . Disse er placeret på bagsiden af computeren , fordi de skal udsættes for udefra så tingene kan sættes ind i dem . Andre almindelige PCI slot besættere er lyd og video -kort .
3 .
Fjern metal strimler ( som regel placeret foran en tom PCI slot ) ved at skrue en enkelt skrue i toppen .
4 .
Sæt modemmet i det åbne slot . Face det, således at porten for telefonforbindelse linjer op med bagsiden af computeren . Skub modem helt ind i åbningen. Sørg for at det passer stramt .
5 .
Sæt skruen på toppen af modem , sikring af den på plads .
6 .
Erstat computerens kabinet , og tilslut strømforsyningen . Vedhæft en telefonlinje til porten på bagsiden af modemet . Sluk for strømmen til computeren på .
7 .
Indsæt Genica føreren disken i drevet og køre programmet passer til dit operativsystem . Følg anvisningerne på skærmen , da driverne er installeret .


Previous:nothing Next:hvordan du udskifter skærmen på en Dell Inspiron 6000 bærbar 

Kommentarer

Code:
change