hvordan du installerer en netgear trådløs pc -kort

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-19

Trådløse pc eller PCI , er kort installeret inde stationære computere på bundkortet . Netgear trådløse PCI -kort er installeret på samme måde alle andre PCI- adapter er installeret . At installere, skal du have en åben PCI slot på dit bundkort og en lille modet til at åbne og installere det trådløse kort i tarme af din computer . Installation er ikke svært

Du skal bruge: .
Lille skruetrækker


1
Sluk computeren og fjern netledningen fra stikkontakten . .
2 .
Brug en lille skruetrækker til at fjerne metal tilfælde af din stationære computer .
3 .
Find en åben PCI slot på dit bundkort . Der henvises til diagrammer fra dit skrivebord producenten , hvis det er muligt . Find diagrammer på producentens hjemmeside eller eventuelt din brugermanual .
4 .
Tryk det trådløse PCI -kort i stikket på bundkortet . Vær forsigtig med ikke at bøje eller knække kortet , men du trykke på fast for at sikre, at kortet sidder helt i stikket .
5 .
Fastgør PCI -kortet ved at stramme montere skruen på metal fastgørelse fane.
6 .
Sæt sagen igen. Hvis der er en ekstern antenne på din model , vedhæfte den til stikket på ydersiden af PCI -kortet .
7 .
Slut computeren tilbage i og tænde for den . Indsæt installations-cd'en , der fulgte med din PCI -kort eller følge den " Guiden Ny hardware fundet ", der vises , når computeren starter op igen.
8 .
Konfigurer dit trådløse PCI -kort til at oprette forbindelse til din trådløse router . Brug enten installations-cd eller Windows "Hardware Wizard " for at indtaste dit netværksnavn og password .
9 .
forbindelse til internettet med din nye Netgear trådløse PCI- kort .


Previous:nothing Next:Hvordan ændrer jeg en ThinkPad G40 Hardrive ? 

Kommentarer

Code:
change